סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

אוהבת שירה.

לפני 14 שנים. 23 ביולי 2010 בשעה 10:32

1. עלי גפן ממולאים.
יש/ להם עו מה ללמוד. אני מעדיפה אותם קטנים, נוקשים וחמוצים.
אצלו הם גדולים, קצת רופסים ושמנוניים.
2. באקלאווה.
עם כל אהבת-ישראל שבי, יהודים לא יודעים להכין באקלאווה.
בשביל זה המציאו את המיגזר הדרוזי ואת הלבנוני.
3. פישפישטיל.
הלבנוני קורא לזה אחרת, אבל לכל צורך מעשי זה פישפישטיל.
כמה טוב לחיוך, כמה רע לגיזרה.
4. קובה.
מכל סוג שהוא. מבושל בסלק, מבושל בבמיה, מטוגן, הכל. נפלא.
5. כבד קצוץ.
מצחיק, אבל הוא מכין את המאכל הזה שמזוהה יותר מכל עם יהודי מזרח אירופה.
דווקא יוצא טוב.
6. פיתות משונות שלא הצלחתי לקלוט את שמן.
מדהים.
7. סלט ירוק של נענע וחיטה שבורה, מלא בשמן זית ומיץ לימון.
נשמע נורא אבל טעים מאד.
8. מה חסר לי לקראת שבת? נרות.
אבל מה? הלבנוני לא מחזיק נרות שבת בחנותו. אנטישמי, זה ברור.

שבת שלום.

בלוסום​(לא בעסק) - LOL.... אנטישמי, ברור... דואג לרפד בחורות יהודיות..D=
לפני 14 שנים
poetry lover - הוא לא יודע שאני יהודיה, אבל הוא כן טרח להסביר לי שאני רזה מדי.
יותר מכך: הוא הסביר לי שאני צריכה להשמין כדי למצא חתן.

הייתי יכולה לקרון מאושר מהערתו, לולא הייתי מודעת לחיבה של בני ערב למידות גדולות.
מה שבטוח, פוליטיקלי קורקט הוא לא.
לפני 14 שנים
בלוסום​(לא בעסק) - (; ממזר... מה שבטוח, בני ערב האלה יודעים טוב מאוד לבחור את הנשים שלהן...
לפני 14 שנים
poetry lover - הוא מרייר עלי, המניאק, למרות שאני לא תואמת את הסטריאוטיפ של פאטמה.
הוא לא הטעם שלי, מה גם שהוא מחוץ לתחום עבורי.
לפני 14 שנים
בלוסום​(לא בעסק) - (: ואם בא לך לראות איך כל זה מצטייר בעיני, את מוזמנת:

http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?postid=192340&blog_id=33431
לפני 14 שנים
poetry lover - הלינק הוביל אותי לפוסט שלך שכתוב יפה מאד,
אך אני לא מצליחה להבין את הקשר.
לפני 14 שנים
בלוסום​(לא בעסק) - אממ.. נראה לי שהקשר הוא חוסר קשר..(חחח...אפילו אין לי את התירוץ שחם לי כי אני במזגן...). הפנטזיה הרטובה שלי היא מחוץ לתחום שלך...סתם רציתי לשתף אותך בשלי, ותודה שקראת.. (:
לפני 14 שנים
enigmax​(שולט) - עלי הגפן הרופסים והשמנוניים יוצאים לרוב לאויר העולם מפחית שימורים ועל כן מצבם הרופס....על מנת לייצר אותם נוקשים, הדוקים, עם חמצמצות לימונית ושמן זית פירותי צריך פשוט להשקיע ולהכין אותם לבד...
מבחינתי - רצוי ממלואים בבשר בקר טחון עם צנוברים ואורז ברוטב עגבניות סמיך...

תמליצי לללבנוני האנטישמי (אגב, הוא בעצמו גם שמי איך שלא מסובבים את זה...)להכין "ערכות שבת" הכוללות חלות קטנות וזוג נרות - ילך לו יופי בקהילה היהודית -ישראלית.
לפני 14 שנים
poetry lover - לפי דבריו של איש יקר לי, אתה צודק אך יש צורך בעוד רכיב אחד:
סמנה. זוהי חמאה מזוקקת שמוסיפים לסיר. הניגוד בין החמיצות הלימונית לרכות החמאתית אמור לשדרג את העניין.

לגבי הקהילה היהודית: אני חושבת שהיא כוללת נפש וחצי.
אותי ואת מודי. אני יהודיה לגמרי ומודי חצי יפני.
סך הכל, כשלאבא שלך קוראים הונדה, אז אתה יפני.
אם בנוסף יש לך שני צמיגים, הרבנות לא תסכים לגייר אותך...
לפני 14 שנים
למדתי מחברה שלי - ככה לעשות לבני ישראל עם כניסת השבת?

מילא להיות רזה בטבעי ( שזה עוון בפני עצמו ) אבל הענין הזה עם הקובה, ועוד ליד הבית - זה כבר רשע אמיתי!!!

ואפרופו הנרות - בפרדיס, אצל חוואשי ידידנו , שיהודי הוא לא - יש מלא חבילות של מצות. מסתבר שיש ביקוש רב במהלך כל השנה למזון הציפורים היהודי הזה.

ושתהייה שבת נהדרת. :-)))
לפני 14 שנים
poetry lover - אם הלבנוני הזה לא יסגור את החנות בקרוב, אני אתחיל לראות את הסיפרה 6 בצד השמאלי של המשקל.
הייתי שם ולא מתחשק לי לחזור.

להלן תוכנית פעולה (אם כל הטעימשמין הזה כבר אצלי בבית):
1. לצאת לריצה ארוכה וקשה.
2. להתאמן חזק, שעה לפחות.
3. למלא את הבטן בשני מלפפונים, שישה עלי חסה ועגבניה.
4. לצאת בערב, לגרור מישהו הביתה, ולשרוף עוד קלוריות בזיונים לתוך הלילה.
5. כשהבחור יהיה רעב, לתת לו לחסל הרבה מהאוכל.

נוסחה מנצחת, לא?
לפני 14 שנים
למדתי מחברה שלי - על תבני יותר מדי על סעיף 6.

זה הרבה רעש וצילצולים אבל לא באמת שורף המון קלוריות.. ( שלא נדבר על הרצון העז למשהו מתוק ומושחת, אחרי... )

לפני 14 שנים
poetry lover - סעיף 6 או 4?
סעיף 4 סעיף קטן 69 פיסקה (או פיסק) ז'. שורף המון קלוריות.
לפני 14 שנים
שולץ s - יש לו קובה פטטה?
עשית אותי רעב.
לפני 14 שנים
poetry lover - פטטה? כלומר,בטטה?
אני לא יודעת.
יש שם המון דברים טעימים, שאת רובם אני לא מכירה ולא יודעת מה שמם.
הקפה הטחון שם נהדר, הזיתים ברמה של התמכרות, והחיים יפים.
לפני 14 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י