1. עלי גפן ממולאים.
יש/ להם עו מה ללמוד. אני מעדיפה אותם קטנים, נוקשים וחמוצים.
אצלו הם גדולים, קצת רופסים ושמנוניים.
2. באקלאווה.
עם כל אהבת-ישראל שבי, יהודים לא יודעים להכין באקלאווה.
בשביל זה המציאו את המיגזר הדרוזי ואת הלבנוני.
3. פישפישטיל.
הלבנוני קורא לזה אחרת, אבל לכל צורך מעשי זה פישפישטיל.
כמה טוב לחיוך, כמה רע לגיזרה.
4. קובה.
מכל סוג שהוא. מבושל בסלק, מבושל בבמיה, מטוגן, הכל. נפלא.
5. כבד קצוץ.
מצחיק, אבל הוא מכין את המאכל הזה שמזוהה יותר מכל עם יהודי מזרח אירופה.
דווקא יוצא טוב.
6. פיתות משונות שלא הצלחתי לקלוט את שמן.
מדהים.
7. סלט ירוק של נענע וחיטה שבורה, מלא בשמן זית ומיץ לימון.
נשמע נורא אבל טעים מאד.
8. מה חסר לי לקראת שבת? נרות.
אבל מה? הלבנוני לא מחזיק נרות שבת בחנותו. אנטישמי, זה ברור.
שבת שלום.
לפני 14 שנים. 23 ביולי 2010 בשעה 10:32