לפני 13 שנים. 1 ביוני 2011 בשעה 17:21
הכנת קפה קר היא אמנות בפני עצמה
שאותה צריך ללמוד
אז גם אם חשבתי שאני יודעת
אני לומדת מחדש
מדי פעם מלכנסת מבט
לראות אם יש אישור או ששוב טעיתי...
שמה קפה וסוכר
ומשאירה את הכפית בצד
קצת מים חמים
ערבוב
קוביות קרח שגם אותן יש ללמוד כיצד לשים
מים קרים - מזיגה נכונה תגרום ליצירת שתי שכבות
חלב קר- גם אותו יש למזוג נכון, ואיזה יופי של שכבות!!
עכשיו הכפית חוזרת פנימה לערבוב אחרון ואחיד
הקפה מקבל את הגוון הסופי שלו....
הצלחתי? :))
[ברור לכם שלא אתן כאן את ההוראות המדויקות, נכון?]