לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

תמיד אופטימית

כל מה שכתוב כאן הוא מציאות או דמיון, או ערבוב.

**אופטימית**
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness
(מארק טויין, ותודה ל Kohinoor)


נא לשמור על זכויות היוצרים - אין להעתיק, לשכפל, להדפיס, לשכתב, או להקריא בלוג זה.
לפני 13 שנים. 1 ביוני 2011 בשעה 17:21

הכנת קפה קר היא אמנות בפני עצמה
שאותה צריך ללמוד

אז גם אם חשבתי שאני יודעת
אני לומדת מחדש
מדי פעם מלכנסת מבט
לראות אם יש אישור או ששוב טעיתי...

שמה קפה וסוכר
ומשאירה את הכפית בצד
קצת מים חמים
ערבוב
קוביות קרח שגם אותן יש ללמוד כיצד לשים
מים קרים - מזיגה נכונה תגרום ליצירת שתי שכבות
חלב קר- גם אותו יש למזוג נכון, ואיזה יופי של שכבות!!
עכשיו הכפית חוזרת פנימה לערבוב אחרון ואחיד
הקפה מקבל את הגוון הסופי שלו....

הצלחתי? :))

[ברור לכם שלא אתן כאן את ההוראות המדויקות, נכון?]

הקול​(שולט) - עוד מעט תירגול וזה יהיה מושלם.
בשלב הבא נלמד לחשב שטח מלבן (מרצה אורח מ-NASA)
:-)

נ.ב. מי שיחשף לנוסחאות המדוייקות יאלץ לשלם על כך בחייו.
לפני 13 שנים
זמרת ברים​(נשלטת) - אהההה, שטח של מלבן? זה אחד הדברים הכי מסובכים, אבל אם צריך להסביר אז אסביר.
:)

וברור, אני יכולה לספר על הנוסחה המדויקת אבל המחיר..
לפני 13 שנים
בטי בום​(שולטת) - אני רוצה לטעום :)
לפני 13 שנים
זמרת ברים​(נשלטת) - בקשתך תיבחן בחיוב :)
לפני 13 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י