סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

טעימות בהנף מקלדת

מילים והגיגים, על הא ועל דא
לפני 16 שנים. 19 ביוני 2008 בשעה 12:27

מחשבות ותחושות דומים במידה רבה
לתהליך של בישול. בהתחלה הכל צונן
ואט אט, הולך ומתחמם
ולפעמים זה רותח, עד שזה גולש
החוצה.

בודק - חייכת אותי עם שאלתך
זה כבר מעבר למחשבות
זה קשור למכניקה
לפני 16 שנים
יערה46 - חזרת אלינו
ברוך שובך:)
לפני 16 שנים
ג'ולי​(לא בעסק) - בהחלט מזמן לא היית.

ברוך השב
לפני 16 שנים
פוקה​(שולטת){CB} - וואללה ברוך שובך...לאן נעלמת לנו...

אבל כמו בבישול לפעמים צריך ללמוד כמה טכניקות כדי שזה לא ירתח, או יגלוש...ואז התבשיל יהיה הרבהה יותר טעים...
לפני 16 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י