סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

טעימות בהנף מקלדת

מילים והגיגים, על הא ועל דא
לפני 15 שנים. 3 באוקטובר 2009 בשעה 18:58

רגשות ומחשבות הן כמו תהליך של בישול
בהתחלה הכל צונן עד שלאט לאט זה הולך ומתחמם
ולפעמים זה רותח עד שזה גולש החוצה
ולפעמים הדברים מתאדים בתוך
סיר לחץ

מקעקעת - אהמממ,
ממש ככה,
גם בבישול החוכמה לדעת את הרגע המתאים...
זו אומנות בפני עצמה !
והכי טעים....בישול ארוך ואיטי !

חג שמח וטעים לך }{
לפני 15 שנים
בודק - אכן כך
פשוט צריכים לדעת את סוד הבישול
שיטעים וינעים את המאכל ואת הניחוח
האצור בו
תודה לך וחג שמח ומבורך לך
לפני 15 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י