לפני 13 שנים. 20 באפריל 2011 בשעה 9:56
יצא לי להיות בכל מיני מקומות , מפעלים וחברות בתקופת הפסח.
אבל...בכזה מקום , טרם יצא לי.
זה מפעל מזון .כך שההקפדה סופר בשמים.
הגעתי היום בשעה 9 , ונאמר לי שאת הארוחה מחלקים במגשיות. והיות וחדר האוכל לא מוכשר , אוכלים במשרדים, או בפינות שהוקצו מראש.
סבבה,שיהיה.
האמת שהייתי צריכה לחשוד כבר ברגע שנשאלתי "גבינה , נקניק או טונה "
אחד המנהלים סינן לעומתי בחצי פה , קחי חלבי או טונה , הנקניק לפעמים לא טרי.
בלעעעעעע..
הזמנתי טונה .
הגיעה החמגשית.
כלומר שקית ניילון , ובתוכה קופסת שימורים טונה , צנצנת סלט טורקי , עגבניה ומלפפון.
בשקית קטנה 2 עוגיות קוקוס. תפוציפס , ופחית קולה .
ומיד לאחר מכן, 2 מצות .- סליחה שכחנו.
נו, ליום ראשון כבר אתארגן בהתאם.
מזל שיש לי תפוח .