בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

פינת הפנאי - מתחת לחגורה

המטרה: למלא את החלל הריק הנוצר בחייו של האיש הקטן , קשה היום ורך האיבר. כולל: בדיחות משובבות וחידות מעצבנות , פינת טלפתיה ופינת אנטיפתיה, אילוזיות אופטיות ושאלות אפתיות , שעשועי מספרים ועוד כהנה וכהנה........
כל תגובה תתקבל באהדה ותזכה לתשובה,
לפני 19 שנים. 28 בנובמבר 2004 בשעה 6:21

פינת הבישול

והפעם, לפי בקשת הקהל, מתכונים לארבה ,די הרבה אנשים הציפו אותי באימייל שאומרים משהו בסגנון - הי אתגר, תגידי, מה אפשר לעשות עם החוליגנים המעופפים האלו?.
אז החלטתי לפרסם שניים מהמתכונים המפורסמים שלי.

ארבה אפוי (א-פוי?)


גודל מנה: 4 סועדים
זמן הכנה: 8-9 שעות


המצרכים:
1 קילו - ארבה (שלמים / מתים)
1 כפית - פלפל (לא חובה)
2 כפית - מלח (לא חובה)


אופן ההכנה:
רחצי את הארבה היטב ופרסי את החרקים על נייר אפיה גדול. מומלץ לשטח את הארבה כך שהשכבה תהיה אחידה
אפי את התבנית + נייר האפייה + הארבה בחום של 135 מעלות צלזיוס במשך שלוש שעות
הוציאי את התבנית + נייר האפיה לשמש למשך 5 עד שש שעות
הסירי את ראשי הארבה, הרגליים + הכנפיים
תבלי בהתאם לטעמך אישי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

מרק ארבה


גודל מנה: 4 סועדים
זמן הכנה: כחצי שעה


המצרכים:
1 סיר מלא מים
1 צלוחית - מלאה בארבה (רצוי מת)
3 גזרים
1 בצל חתוך
מעט חומץ - לפי הטעם
מלח
חמאה
פלפל


אופן ההכנה:
התחילי בהסרת ראש הארבה בזה אחר זה (אם הם לא מתים, הם עשויים להתנגד)
הסירי כל איבר פנימי המחובר לראש. יש להסיר את הכנפיים, את הרגליים הקטנות וכן את הקוצים באחורי הרגליים האחוריות
הרתיחי את המים עם מלח והכניסי את הארבה פנימה בתוספת הירקות החתוכים גס
יש להוסיף את החמאה, המלח, הפלפל והחומץ בהתאם לטעם האישי .
יש לבחוש ולהמשיך לחמם עד שהירקות נעשים רכים
הגישי כמרק סמיך ו/או על מנת אורז

בתיאבון !!!!!!

(הערה: אומנם מופנה לנשים אך גם הגברים מוזמנים לנסות את כוחם)

Free mind​(נשלט) - לא לשכוח לבדוק שהארבה לא רוסס כדין לפני שהתגלגל לצלחת שלכם.....

לפני 19 שנים
דולי .​(שולטת) - :)
לפני 19 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י