לפני 10 שנים. 19 בספטמבר 2014 בשעה 11:25
כשרוצים לאכול סברס, צריך לדעת איך בעדינות לקלף אותו, בלי להידקר.
כשמצליחים, יש בפנים פרי מתוק וטעים.
לפעמים נדקרים בדרך - מבאס, אבל עדיין לבסוף - נהנים.
אבל אחרי שמקלפים אותו, עבודה לא קלה,
מגלים שהוא רקוב, אי אפשר להנות ממנו.
זה מבאס, כפליים.
כזו אני, מאכזבת את כולם סביבי.
לא יודעת אם בא לי לבקש סליחה מהם או לא.
אבל דווקא האדם שאותו אני הייתי הכי הרבה מאכזבת,
דווקא לו הייתי רוצה להראות שלשם שינוי הוא טועה ואני צודקת.
לבקש סליחה, אבל יותר - לסלוח לו.
גם מפרי רקוב, אפשר להוציא זרע.
לשתול, לחכות, קצת מים מידי פעם - זה הכל.
יהיו עוד המון פירות טעימים לאכול.