סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

half-way contempt

לפני 12 שנים. 19 במאי 2012 בשעה 11:41

"תוך כדי תהליך העישון, ניתן בהחלט למרוח על הבשר מידי פעם
.את נוזלי המרינדה שבה הושרה הבשר, לשמירה על עסיסיות ולהשבחת הטעם"

Tomereko - מגרה כל כך וזה מתבטא בבליטה קטנה באזור החלציים וטפטוף באזור השפתיים
:-)

נ.ב
תבחרי
מעשנת או פאקמשיין?
לפני 12 שנים
hrgiger - פאקמשין.
לפני 12 שנים
Tomereko - רק כי ביקשת יפה :-)
לפני 12 שנים
A mental - את ממש לא לבד בזה.
לפני 12 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י