ChefMorgen(שולט)
-
מסז' טוב, ספר (נראה מעניין, מה זה?) ואז לפרק מישהו עם מלמד בקר...
לפני 6 שנים
hrgiger
-
אני עדיין מתלבטת לגבי הסדר (:
ספר שעוסק בהיסטוריה של תרבות האוכל הארץ (כן כן, אני מבינה לפי הכינוי למה הוא מעניין אותך).
לפני 6 שנים
eyall{hrgiger}
-
מה זה הפלורסנט הזה, דוחפים אותו לעבד והוא נדלק?
לפני 6 שנים
אישון מאוזן(נשלט)
-
עם המלמד לתפוס בקר טוב, לטפל בו באופן תרבותי ישראלי, חרף הסתירה הפנימית, ועד שהוא מוכן לאכילה ו/או לאחר הסעודה, להתפנק במסאז' טוב להרגעת השרירים התפוסים מכל ההתעסקות הזאת (:
לפני 6 שנים
להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר