סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

half-way contempt

לפני 6 שנים. 25 באפריל 2018 בשעה 14:22

 

image

 

 

 

 

ChefMorgen​(שולט) - מסז' טוב, ספר (נראה מעניין, מה זה?) ואז לפרק מישהו עם מלמד בקר...
לפני 6 שנים
hrgiger - אני עדיין מתלבטת לגבי הסדר (:
ספר שעוסק בהיסטוריה של תרבות האוכל הארץ (כן כן, אני מבינה לפי הכינוי למה הוא מעניין אותך).
לפני 6 שנים
eyall{hrgiger} - מה זה הפלורסנט הזה, דוחפים אותו לעבד והוא נדלק?
לפני 6 שנים
אישון מאוזן​(נשלט) - עם המלמד לתפוס בקר טוב, לטפל בו באופן תרבותי ישראלי, חרף הסתירה הפנימית, ועד שהוא מוכן לאכילה ו/או לאחר הסעודה, להתפנק במסאז' טוב להרגעת השרירים התפוסים מכל ההתעסקות הזאת (:
לפני 6 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י