נזכרתי היום במאכליי ילדותי. ככה סתם חלפה לה המחשבה. ימיי הקיבוץ העליזים. אז הנה לפנייכם רשימה שכנראה חלקית בהחלט. לחם מטוגן(יום שבת בבוקר). כריך עם מרגרינה ופלפל ירוק(בין שחיה לשחיה בברכה). שבוע הבראה שכלל צ'יפס ושניצל ולקינוח ארטיק. חביתה עם גבינה צהובה. ריבת חלב אמיתית שאחת המטפלות הארגנטיניות הכינו. סוכריות בהכנה עצמית על מדורה, פחית שימורים ריקה שבתוכה סוכרת ולימון עד התקרמלות, מקלות מהעצים הסמוכים וגילגול הסוכר הזה עלייהם. שוקולד חלב פרה פעם בשבוע יום שבת או לחילופין פרוסות נוגט. ג'לי אדום בגלונים, רוטט שכזה וטעים. פודינג וניל ושוקולד מבושלים. דיסות למינייהן. ועוד ועוד. יש לציין שהיה אוכל טעיםםם(לא שידענו משהו אחר). לכל השאריות שנשארו מיום האתמול למחרת קיבלנו מאכל טעים אחר. לא זורקים אוכל! זהו לבנתיים. ולמי שבא לו לשתף את אוכל ילדותו, ריחות ילדותו, מוזמן. מתכונים יש להשאיר בנוסף. בתאבון.
לפני 3 שנים. 21 באוגוסט 2021 בשעה 9:59