מסעדות שף/מפוארות/פופולריות
תמיד מחפשות איך לא לשלם לך משכורת טובה,
מנסים לערבב אותך עם ברוטו,נטו וגלובלי,
רוצים שתגיעו ל250 שעות בלי למצמץ,
מעדיפים שלא לשלם לך שעות נוספות ושבת עד שיש להם תיק בבית דין לענייני עבודה,
לא אכפת להם אם אתה חולה העיקר שתגיע לעבודה לסחוט ממך כמה שיותר ולתת לך כמה שפחות בתמורה אבל העיקר לומר "תודה" בסוף היום כאילו זה שווה משהו בכיס,
סופ"ש חופש? חה!
תבקש לפחות שבועיים מראש ונחשוב עליך.
לאכול את מה שאתה מגיש? תמשיך לדמיין!
נכון שלא כל המסעדות כאלו אבל ברובן זה ככה.
עבדתי במקומות נחשבים שלא יכולתי לתאר לאחיות שלי את האוכל בטעם כי אפילו לטעום לא נתנו לנו למעט את הרוטב בזמן ההכנה.
עכשיו אני עובד במסעדת רשת של המבורגרים ומי היה מאמין שארוויח יותר כסף לשעה, אעבוד פחות קשה,
יש לי חופש קבוע בשבת כמו אדם נורמלי, סביבת עבודה שלא סוחטת ממך את הנשמה ואת הגוף ואפילו את ההמבורגר טוחנים במקום כל יום להבדיל מהרבה מסעדות נחשבות.
מצטער שבזבזתי כל כך הרבה שנים על מסעדות שלא לימדו אותי כלום ולא נתנו לי כלום חוץ מסיבות לשנוא את הענף הזה.
ואגב רוב הדמויות שאתם רואים בטלוויזיה הם כאלו,
נצלנים ומגעילים עם אוכל בינוני מינוס שממותג טוב.
באמת שמכל העשרים שנים שאני טבח רק בארבע מסעדות (שתיים מהן היו כנער בניו יורק) באמת למדתי אוכל,
כל השאר בלוף.
חלום שלי שמישלן יגיעו לארץ ותגלו את הבלוף של המסעדות.