האמת היא שהאנלוגיות כל הזמן קופצות לי לראש בלי לשים לב.
לקחת משהו שהוא בסיסי כל כך, טוב כשלעצמו אבל לא ממש מגובש, לא מוגמר, לא מלהיב ולהפוך אותו למשהו עם טעם, עם ריח, עם אופי, עם יחודיות.
לקחת משהו שהוא גולמי ובסיסי ולעצב אותו לפי מה שאני רוצה, פעם אחת ככה ופעם אחרת לעשות ממנו משהו שונה, טוב וטעים לא פחות, אבל להפעיל את הדמיון, את המגע, להיות נחוש וגם כשלא הולך ישר להמשיך ולנסות ולהגיע לתוצאה המושלמת (לפחות בשבילי).
והסיפוק בלטעום ולחוש שיצרתי משהו בדיוק כמו שרציתי, שעיצבתי ושיצא בדיוק כמו שרציתי....סיפוק ותענוג גם יחד.
בין אם זאת גבינה מתוקה כמו ריקוטה, גבינה מלוחה וקשה כמו פטה, גבינה מסריחה אבל כל כך טעימה כמו קממבר או סטילטון או אפילו דברים פשוטים כמו לייצר לבנה מיוגורט אמיתי.....מי שאוהב אוכל טעים...גבינות ויין טובים ואת החיים הטובים באופן כללי יכול כמובן להבין אותי.
מי שיכול לראות את האנלוגיה אני שמח בשבילו... ומי שחושב אחרת, אני שמח לא פחות, לא חייבים :-)
סופ"ש מעולה לכולם, לחברים וגם לאחרים....