*אזהרת מסע.*
לכל שומרי הכשרות וכד', נא לא להכנס לפוסט ולתמונות..
משפט המפתח בימי הקורונה נחלק לשניים:
1.מה אוכלים?
2.מתי אוכלים?
התשובות:
1.רק דברים טובים.
2.כשיהיה מוכן, דאמט !! וצאו לי מהמטבח!
המצרכים:
*להתחיל בבקבוק בירה קרה.
* מעורב פירות ים.
*פסטה Home made.
*שמנת בישול.
*חלב.
*200 גר' חמאה הולנדית.
*בצל ירוק.
*צרור נאה של בזיליקום טרי.
*ראש וחצי שום.
*בצל יבש גדול.
-לקצוץ בצל ושום ולהכניס למחבת גדולה ועמוקה שחוממה עם שמן זית.
-לאחר הזהבה קלה(הבצל הופך לשקוף), מוסיפים את פירות הים, חמאה, כל הירוקים, כוס וחצי חלב ומביאים לרתיחה.
לאחר רתיחה אש קטנה ובחישה.
מלח ופלפל לפי טעם אישי.
-כל מתכון גוגל לפסטה בייתית תופס, חיתוך רנדומלי מומלץ לניראות של אחרי..
מבשלים את הפסטה כשהמים רתחו כשיש בהם כף מלח גס ושתי כפות שמן זית.
לאחר שהפסטה מוכנה לסנן וטיפ קטן? לשמור מעט מהמים ולהחזיר את הפסטה המסוננת אליהם כדי לשמור שלא תתייבש (פטנט של אמא..)
להכניס את תערובת המעדנים לפסטה, לערבב ולתת לסיפור לנוח שעה.
לחמם, לפתוח בקבוק יין טוב ו..
בתיאבון.
(לא יודע מה גרוע יותר, כולסטרול או קורונה אבל היי..על הזין).