אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון
לפני 3 חודשים. יום שישי, 7 בנובמבר 2025 בשעה 8:17

אני לא הולכת עם איפור, גם לא עם תכשיטים בדרך כלל. הייתי אומרת שאני לא "מתחבאת" מאחורי דברים כאלו, אבל אני מתחבאת מאחורי דברים אחרים. 

כל הדברים האלה שווי ערך לנוחות מבחינתי. אין תכשיטים שיציקו, אין איפור שאצטרך לדאוג אם נשאר תקין או לא (אולי פה המקום לציין שלמדתי איפור כך שאני יודעת לייצר איפור שיחזיק גם לילה של שינה / מסיבה אז מה זה יום עבודה). אבל זו התחושה של האיפור על הפנים שהיא לא טבעית לי, וגם הידיעה שאני נוגעת בפנים במהלך היום באופן קבוע. 

הבגדים שלי נוחים לי. אני ו-s.wear חברים טובים וזה היה שדרוג מבחינתי לעומת הודיס שקדם לו. ההתלבטות שלי בבוקר תהיה בין הוויאנס לנעלי ספורט. בדרך כלל אבחר בנעלי ספורט מתוך אמונה שקרית שאגיע בסוף היום לחדר כושר. 

אני ממש לא אוהבת לקנות בגדים. אם כבר קניתי משהו, כנראה שאקנה כמה יחידות ממנו. אולי אגוון בצבעים, אבל בסוף הצבעוניים יישבו בארון ואלך עם השחור. לפעמים אני לא יודעת למה אני בכלל מנסה לקחת צבעים אחרים. 

אז אני מתחבאת בזה. בבגדים שלא מושכים את העין ובלי דברים אחרים שכן ימשכו. 

במסיבה לעומת זאת, שם זה כבר הפוך. לא הייתי בכזו כבר שנתיים, אבל אם אחזור לדאנג'ן זה יהיה במיטב ההלבשה התחתונה. כזו שגורמת להזיל ריר. אבל זה אולי יהיה כשארד במשקל ואצליח להיכנס אליה שוב 🤪

לפרסום זה יש תגובות, הרשמ/י או התחבר/י כדי לקרוא ולהוסיף תגובות.

הרשמ/י התחבר/י