סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

סרטן הגדי

כלבים מסתכלים עליך מלמטה
חתולים מסתכלים עליך מלמעלה
חזירים מסתכלים עליך בגובה העיניים

את הבלוג שלי קוראים קודם בלחיצת ]PLAY על הסאונד המצורף
לפני כחצי שנה. יום רביעי, 8 באוקטובר 2025 בשעה 5:37

מעיף את הכרית ממנה שלא יהיה לה איפה לבלוע את הצעקת בכי. רגע אחרי שנכנסתי על יבש לתחת שלה.

ואני אוהב את הצעקת בכי הזו. זה משהו בין צעקה לבין בכי. צריך למצוא מילה יותר מתאימה. כמו הבוחקת שזה שילוב של בוכה/צוחקת. הדברים שאני חושב עליהם כשאני מזיין אותך בתחת.

והיא ממשיכה לצרוח. איףףף בכיינית. טיפת התחשבות. אני מנסה לחשוב פה על משהו. לופת בשיער וממשיך לדהור על יבש בחור של התחת שלה. והיא צורחת היטב לסדינים הכהים. 

הנה. קחי השראה. וזורק מול הפנים שלה את החומר סיכה שהייתי יכול להשתמש בו אבל לא. יותר כיף על יבש. יבש זה אחי. דוהר בכח עם יד לופתת בשיער. עם צווחות של צבע אדום וחלון פתוח לשכנים בסוכה. 

הבקבוק של החומר סיכה מול העיניים הנוזליות שלה ואני רק מגביר את הקצב. צוכייה. צועקת ובוכיה. מה אומרת? תופס לה את הידיים שיהיה לי קונטרה. ואם התחלתי במהר אני רק ממשיך להגביר. הבכיינית רק ממשיכה לצווח שם ולטנף לי את המצעים. 

צוכייה. כן. צועקת ובוכיה. כל עוד בלבב פנימה . נפש יהודי צוכיה. יש? ואני צוחק. את הצחוק המרושע הזה. עם דש החיוך ששומעים מרחוק. אולי את צריכה את החומר סיכה לעיניים? יוצא ממנה כלעומת שנכנסתי. היא כמעט נופלת מהמיטה. 

מסתובב לפני שיוצא מהדלת. מה אומרים?

היא ממלמלת משהו. 

אני לא שומע! 

תודה שזיינת אותי בתחת.

ואז אני יוצא . בכיינית. 

לפרסום זה יש תגובות, הרשמ/י או התחבר/י כדי לקרוא ולהוסיף תגובות.

הרשמ/י התחבר/י