בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

יוצא לאור

לפני 10 שנים. 16 באוגוסט 2014 בשעה 15:27

תכניות לחוד ומעשים לחוד. אתמול לא הספקתי בסוף להכין מה שרציתי.

טוב, בסדר, התעצלתי.. היה הרבה יותר קל ונעים לנוח :)

 

המלית (בשר, פטריות ותירס) כבר במחבת. ואני מתלבט בין פראשקי (מטוגן) לסמבוסק (אפוי).

בטח תתעצלו לעזור, אני בכל זאת אנסה.

 

מה להכין?

בין הפותרים נכונה יוגרל סמבוסק או פראשקי עם סלט עלי בייבי אה-לה-פלטינום (עם אגוזים וחמוציות).

 

 

 

owl27​(נשלטת) - סמבוסק. יש לי מלית בשר במחבת וערימת קנלוני למלא. תכין גם סלט ותבוא :)
לפני 10 שנים
miracle - אחחח שנים שלא אכלתי פרשקי...
אחד הטעימים !
לפני 10 שנים
Platinum​(שולט) - את מוזמנת בחום :)
לפני 10 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י