לפני 9 שנים. 29 במרץ 2015 בשעה 12:50
אני לא זוכרת שאי פעם חוויתי כזה דבר. הרגשה של טעמי ילדות וריחות של פעם. התפוצצות של טעמים בפה, רטט בגוף ועיניים שהתגלגלו אחורה מרוב תענוג. טעימה של גן עדן בכל ביס. אמרו לי שאף פעם לא טעמתי את הקציצות האלו אצל סבא וסבתא שלי. זה הרבה פצ'קריי להכין אבל אבא שלי רצה לאכול אותן שוב ואמא שלי שחובבת גיוונים במטבח הסכימה לבצע. הורדנו את המתכון מהאינטרנט והקנינגסבורג קלופס ברוטב הסמיך התבשלו להן לאיטן בסיר. לידן כמיטב המסורת היקית תפוחי אדמה מבושלים במים עם מעט עירית למעלה. חס וחלילה שתפוחי האדמה יקחו את הבמה לקציצות.
אז נכון שכבר טעמתי הרבה קציצות בחיים אבל כאלה עדיין לא פגשתי. הרוטב מאופיין בהכילו צלפים, אנשובי ומיץ לימון ולכן הוא חמצמץ. מעדן!
וזאת הייתה פינת הינשופית אנינת הטעם :)
שיהיה שבוע מקסים לכולנו