לפני 8 שנים. 14 במרץ 2016 בשעה 17:03
ספגטי "א-לה פוטנסקה" או בעברית ספגטי בסגנון הזונה. רק אחרי שהכנתי אותו נפל לי האסימון לגבי השם. זונה שמכינה ספגטי של זונות, כמה מתאים. לפי ויקיפדיה סיפור עממי מייחס את המצאת המתכון לזונות שעבדו בנאפולי במחצית המאה ה - 20 ולא הירשו להן לצאת מבתיהן. הן חיפשו מאכלים המבוססים על תוצרת מקומית, שניתן לבשלם במהירות והם מזינים. דווקא בגרסה הנפוליטנית אין אנשובי אבל אני כן שמתי והטעם היה נפלא. שילוב של טעמים חזקים: שמן זית, שום, אנשובי, צלפים, זיתים שחורים וירוקים ועגבניות שרי. אתן לכם לחפש את המתכון לבד, הכנה קלילה והנאה מובטחת.
מנסה להסיח את דעתי מהגב הכואב ומצרות אחרות ולמי שקורא את הבלוג שלי, כבר מכיר אותי ויודע שבישול תמיד מרגיע אותי. עוד יום יומיים ואוכל לחזור לעבודה.
המשך שבוע טוב לכולנו.