סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

אוהבת

שפחה מורכבת

© כל הזכויות לתכנים אשר הוצגו בבלוג זה על ידי יוצרו, לרבות כל הזכויות החוקיות אשר שמורות כקנין רוחני,
זכויות יוצרים והפצה וכל קנין אחר. כל אלה הינם בבחינת בבעלותו של בעל הבלוג.
התכנים המוצגים והן התגובות הינם בבחינת לשימוש הקורא בצורה אישית, ואין לעשות שום שימוש שחורג מכך,
לרבות שימושים מסחריים, הדפסה ושיכפול ו/או כל פירסום, כל זאת ללא קבלת הסכמת בעל הבלוג מראש ובכתב.
לפני 8 שנים. 10 בדצמבר 2015 בשעה 18:02

מסתבר ששולטים רבים מבשלים. יש ביניהם אשפי קולינריה מקצועיים.

זהו קצה הדובדבן על עוגת הקומות המרשימה של אמני המטבח המיומנים.

הבוחשים בגופנו בכפות ידיהם מערבבים בכפות נוספות בכל הסגנונות והטעמים.

איטלקי עסיסי, מרוקאי נוטף, פולני שמרני, יפני מהונדס, אמריקאי יצרי, צרפתי קוויזין.

 

שולטים רואים בחושיהם החדים צעדים רבים קדימה איך אפשר לשדרג חומרי גלם.

ביצירתיות, נחישות וסבלנות עובדים בשלבים. משלימים מהלכים ומסתנזים.

מותחים גבולות. מוציאים פוטנציאל נסתר לאור. מתקנים, מכווננים.

יצירות המופת המגרות מזמינות נגיסות שרוצים בפה עוד ועוד.

 

תענוג להיות המעדן של מתבלי החיים.

 

bird - אמנם לא שף במקצועי אבל מבשל במקצועיות...זה אומר שאני מרוקאי נוטף?
לפני 8 שנים
מתגבשת - מרוקאי נוטף ואחר עוטף :)
יפה לך להיות כאן בסטטיסטיקה.
לפני 8 שנים
ע ו ק ד - מרוב שפים ואוכל עשית לי חשק לשים אותך על שיפוד מעל הגריל ולסובב לאט
עד שתהיי וול דאן:)))
כרגיל חפץ. תענוגגג. ( אמרתי לך שלא מוותרים לך
לפני 8 שנים
מתגבשת - בגיל על הגריל.
לא מוותרים לי, מבתרים אותי.
אויש יהיו לי סיוטים עלי.
מזל שאתה מלאך שומר.
שובב אבל שומר :-)
לפני 8 שנים
מלך יחיד​(שולט) - חפץ אני גם מבשל גם בתנאי שטח אפילו פעם אחת תחת אש.
לא חשבתי על אף פעם אבל את צודקת לגבי ההקשר.
לגבי הדברים שמיקה כתבה: הרבה גברים שעובדים במישרות בכירות ונתונים בלחץ מפתחים נטיה של נשלט כדי לאזן
לפני 8 שנים
מתגבשת - בטוחה שאתה מבשל מעולה. מצמרר לחשוב על בישול תחת אש.
תודה על ההסבר לגבי הנשלטים. אנחנו אכן שואפים פעמים רבות לאיזון בחיים.
לפני 8 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י