לפני 8 שנים. 10 בדצמבר 2015 בשעה 18:02
מסתבר ששולטים רבים מבשלים. יש ביניהם אשפי קולינריה מקצועיים.
זהו קצה הדובדבן על עוגת הקומות המרשימה של אמני המטבח המיומנים.
הבוחשים בגופנו בכפות ידיהם מערבבים בכפות נוספות בכל הסגנונות והטעמים.
איטלקי עסיסי, מרוקאי נוטף, פולני שמרני, יפני מהונדס, אמריקאי יצרי, צרפתי קוויזין.
שולטים רואים בחושיהם החדים צעדים רבים קדימה איך אפשר לשדרג חומרי גלם.
ביצירתיות, נחישות וסבלנות עובדים בשלבים. משלימים מהלכים ומסתנזים.
מותחים גבולות. מוציאים פוטנציאל נסתר לאור. מתקנים, מכווננים.
יצירות המופת המגרות מזמינות נגיסות שרוצים בפה עוד ועוד.
תענוג להיות המעדן של מתבלי החיים.