לא חשבתי שחלק מפתיחת היחסים יוביל חזרה לפה, בעצם חוץ מלפרסם קצת לא עשיתי עוד כלום אז לך תדע לאיפה זה יוביל.
כל פנאטי הבדס"מ יתפלצו עליי, אבל המערכת יחסים שלי עם אשתי ונילית, ואני מאוד אוהב את זה ככה. גם כשהייתי רווק ניהלתי יחסים ונילים וגם יחסי בדס"מ, הכל בהתאם לצד השני והמוזה.
כשנכנסתי למערכת יחסים סגורה, הנחתי וגם רציתי להדחיק הרבה דחפים שלי הצידה. בראיית עולם שלי אז זאת הייתה ההקרבה שנדרשת ממי שרוצה להכנס למערכת יחסים. הנחתי שעם הזמן הם יפחתו, ואכן היו תנודות בהם אבל הם אף פעם לא עברו.
הדבר הכי מרכזי היה חוסר בגיוון והמשיכה שלי גם לגברים. זה לא משנה כמה יחסי מין בתוך מערכת יחסים סגורה יהיו טובים, יש ירידה בתשוקה כשאתה עם אותו אדם לאורך זמן, וזה מוכח מחקרית.
כמובן שאפשר לחיות ככה ויש דרכים לעבוד עם זה, לי זה הפריע משלב מאוד מוקדם במערכת יחסים וניסיתי שנים לעקוף את זה, אבל אני אישית לא הצלחתי.
עברתי עם אשתי מסע ארוך של להבין מה לעשות עם זה. מתחילת מערכת היחסים היינו כנים אז היא הכירה את הנטייה הזאת שלי והמאבקים שלי להסתפק רק במה שיש לי במערכת יחסים. היא אישית לקחה את זה בהתחלה למקום לא טוב שזה בגלל שהסקס בינינו לא טוב וניסתה כל הזמן לשפר אותו (למרות שהוא תמיד היה לי מספיק בתחום הזה). לקח לה המון זמן להבין שזה שני קווים מקבילים: היחסי מין שלי איתה נובעים מרצון אחר ששום דבר אחר לא יספק ובמקביל יש סוגי סקס שאנחנו פשוט לא נוכל לחוות ביחד, וזה בסדר.
עם הבדס"מ בניגוד לדברים האחרים הרגשתי שהוא כן נרגע, משהו בי היה במקום אחר אחרי כמה שנים של נישואים. כשכבר התקדמנו לפתיחת המערכת זה לא היה אפילו ברשימת הדברים לממש. עד היום אני לא יודע על מה בנפש שלי זה יושב ולכן לא יודע למה זה נרגע.
גם אין לי שמץ למה פתאום זה חזר. אני בעיקר בימים האחרונים מתחיל לחשוב שזה קשור לתקופת המילואים הנצחית שלי בעזה, כי כשאני חושב לאחור זה התעורר אצלי בגיל 21 ישר אחרי השחרור וצוק איתן.
יש לי הרבה תהיות אם לחזור. יש פה עולם שהוא שונה מאוד מהיום יום שלי, והרבה פעמים אני תוהה מה יהיה אם אלך על זה וזה יתנגש. איך יקבלו את זה? האם זה יפגע בחיים המקצועיים שלי? (למרות שעל מי אני עובד, אני מסכן מספיק בזה שפתחנו את מערכת היחסים).
גללתי גם למעלה לקרוא שוב את הכל, ואני בעיקר לא מבין איך הגעתי למכתב המוזר הזה, תכננתי לכתוב משהו אחר לחלוטין ונסחפתי.
אבל על הזין, אני מפרסם, מקסימום יסקלו אותי וירטואלית שאני חופר דברים פילוסופים באתר שהוא בכלל לסקס

