מי אני אתם שואלים...
מי מבינכם שהיה ב"וינו סוקה" יבין על מה אני מדברת ... ומי שלא .. יזיל ריר .
אז מי אני ..
אני בומב שוקולד עם מוס שוקולד ולרונה ופרלין
תדמיינו לכם אותי... ואחרי שתרגעו מכל האושר הויזאולי הזה תוכלו להתרכז באחד הקינוחים הכי טעימים שתפגשו בחיים.
לכאורה מדובר בהמון שוקלד מתוק משובח וצרבת ... ובעיקר בפירוטכניקה לא פשוטה שמעמידה מולך מראה מרהיב של קינוח אלוהי.
אך המציאות טעימה וקלילה הרבה יותר ומראה עיניים לפעמים מטעה.
תארו לכם רוטב שוקלד חמים ממיס את ביצת השוקלד {הקונסטרוקציה האלוהית זוכרים} ונותן לה לקרוס לתוך עצמה.
דמיינו לכם את שכבות הטעם ,
מוס שוקלד ולרונה {ולרונה=שוקלד יוקרה} שנטעם בביס הראשון ומתפשט בפה
עם מחית פרלין ששניה אחרי שמבינים את טעם השוקלד מרגישים את האגוזיות של הפרלין מטפסת
תחתית קראנץ שמצופה בגלייז קקאו כדי לתת משהו לנגוס בו
ההרגשה עילאית
הטעמים השוקלדים והאגוזיים נשארים מאוזנים ונותנים קונטרס מעניין מבלי להשתלט על כל חלל הפה ובלוטות הטעם במתיקות מוגזמת .
ואם יש לכם סבלנות ותצליחו להתאפק ולא לנתץ את היצירה ולכלות אותה כליל
תוכלו להבין שיש בה הרבה מעבר.
אז מי אני.. אני כל זה ומעבר.
יש בי רבדים שונים ועמוקים
אני שבירה
אני קורסת לתוך עצמי
אני מענינת
אני קראנצית וקשיחה ..
אני רכה וענוגה
אני שוקלדית .. אך לא בהגזמה.
אני מצופה זהב כמו מסכה
אני מושכת אותכם לטעום ממני עוד
אבל מבקשת סבלנות
תקבלו את פאר היצירה ואת כל הטעמים שבתוכה אם תדעו להכיל אותי בסבלנות
אז מי אני?
אני בומב שוקולד עם מוס שוקולד ולרונה ופרלין
ומי אתם?