כפות הידיים שלה קרות ולחות על הזין שלי. כנראה הלכה מהר והזיעה, אבל קר בחוץ. אז אני מרגיש את כפות הידיים שלה על בסיס הזין שלי והן קרות ולחות, והפה שלה חם ורך. ״תפתחי עוד״ אני אומר, למרות שאין באמת צורך, ודוחף את הזין שלי פנימה עמוק, מרגיש את הגרון שלה נפתח.
בא לי להשאר פה בפנים אבל בא לי גם לקרוע לה את הצורה. בא לי להטביע אותה בזרע ושתן, אבל בא לי גם למשוך את זה שעה.
״תוציאי לשון״ אני אומר ומרגיש אותה מנסה לדחוף את הלשון שלה עוד כמה מילימטרים החוצה. מרגיש את זה על בסיס הזין שלי.
היא מניחה את הידיים הקרות והלחות שלה על התחת שלי ומושכת אותי פנימה בפולסים. דוחפת את הזין שלי בקצב אחיד לתוך הגרון שלה. טק טק טק טק.
הגרון שלה מרפה. התנועה נעשית חלקה יותר. רוק נוזל לי על הירכיים. רוק נוזל לה מהאף.
אני מניח לה יד על הלחי. היא מכווינה עיניים למעלה. אני יורק. טיפת רוק גדולה נוחתת לה על הלחי ועל העין. היא מושכת את הזין שלי פנימה חזק יותר.
״את יודעת מה אני אוהב״ אני אומר לה ומרגיש את האצבעות שלה מגששות לכיוון התחת שלי.

