בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

Kitchen confidential

מה שעובר לי בראש, בלב ובזין.
לפני שנתיים. 21 בספטמבר 2022 בשעה 7:35

אם יש דבר שאי אפשר להמעיט בערכו, זה האפטר קר. התהליך הזה הוא חלק בלתי נפרד מהסשן, לפניו, במהלכו, ובטח אחריו.

אתמול היה לי סשן קשוח, קשירות, כאב.

התקשורת היא מפתח. כל הזמן לבדוק, לדאוג, להבין איפה הסאבית נמצאת.

והבוקר, להמשיך בדאגה, כי האחריות היא שלי ושלי בלבד.

תעשו בדס"מ בלי לשכוח אף פעם שבלי הסאבית שלכם, לא הייתם שולטים.


להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י