צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

קינואה שחורה, טחינה גולמית, פירות יער

הסדר של המרכיבים
לא משנה
העיקר שהם מרכיבים
אפשר להוסיף עוד
יוצא טעים.
כמו בחיים
איכות המרכיבים
חשובה וקובעת.

אני כותב כאן
מתחת לעקבי אישה
אך בגובה העיניים איתה
לפני 7 שנים. 30 במאי 2017 בשעה 13:08

 

אני אוהב את שבועות

חג עם עמוס סימבוליקה יהודית

ופולקלור עמוס מנהגים

ומאכלי חלב

אני מאוד אוהב להכין פסטה

פסטה זה בצק באיטלקית

כן. אני מעדיף להשקיע עוד שעה

אבל לעשות מקרוני עבודת יד

שנמסים בפה

אני אוהב להוציא היום 

את הציוד להכנת פסטה

כמו ילד שמוציא צעצועים

יש לי אפילו מתקן ייבוש כזה

לדפים של הלזניה

שנראה כמו מתקן לייבוש כביסה

אני אכין רוטב אלפרדו

עמוס ביין לבן טוב וציפורן....

 

חג שמח.

 

 


להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י