סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

קינואה שחורה, טחינה גולמית, פירות יער

הסדר של המרכיבים
לא משנה
העיקר שהם מרכיבים
אפשר להוסיף עוד
יוצא טעים.
כמו בחיים
איכות המרכיבים
חשובה וקובעת.

אני כותב כאן
מתחת לעקבי אישה
אך בגובה העיניים איתה
לפני 7 שנים. 30 במאי 2017 בשעה 15:51

 

אני מאוד אוהב את 

מטבע הלשון הזו

שבא לתאר את 

התפוצה הגדולה של דבר מסויים

או תופעה מסויימת

הפטרייה היא בריה מיוחדת

היא אומנם גדלה באדמה

אבל חז"ל הבינו שהיא ניזונית

באופן חיצוני מהאוויר ולא מהאדמה

איך זה - זה כבר עניין לפוסט אחר.

העניין הוא שדווקא שיטת תזונה זו

היא היא הסיבה האמיתית לגדילה המהירה

של המאכל הרך והמיוחד הזה.

אני תמיד נזכר

במטבע הלשון הזה

כשאני עובד עם פטריות

...

הפעם זה ניוקי, שי-טאקי ושמפניון טריות ומעולות.

 

הן מתחברות יפה עם גבינות.

 

 

אגב. יש מבול של גבינות  חדשות בשווקים. אולי גם המבול הזה יצמיח אחריו פטריות 😉 ?


להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י