סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

קינואה שחורה, טחינה גולמית, פירות יער

הסדר של המרכיבים
לא משנה
העיקר שהם מרכיבים
אפשר להוסיף עוד
יוצא טעים.
כמו בחיים
איכות המרכיבים
חשובה וקובעת.

אני כותב כאן
מתחת לעקבי אישה
אך בגובה העיניים איתה
לפני 7 שנים. 31 במאי 2017 בשעה 21:03

 

שמחכים לשבועות

ליתר דיוק 7 שבועות

מאז ליל הסדר

ואז הוא קוף לגיחה של יום אחד...

שלא לדבר על הכנת

מאכלי הגבינה למיניהם.

אנחנו צורכים מוצרי חלב

כאילו מחלקת הגבינות

נסגרה לחודשיים

ועכשיו פשוט מתים לאכול איזו חתיכת גבינה

מסכנה של גאודה או קממברט

או לאכול עוגה עם קרם מסקרפונה על בסיס ביסקוויטים וריקוטה.

אני חושב שלפני שבועות

צריך להגדיל את מחלקת הגבינות

למשהו כמו מחלקת ירקות

ולשים מכונות חיתוך לשירות עצמי.

ככה, גם אם בטעות משהו ממהר

ולא נעים לו מהתור

הוא לא יצטרך להסתפק

רק ב 11 סוגי גבינות...

 

 

 


להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י