כלומר יום של שקט,
וביחד, מעבר מהיר לאיסוף מצרכים כשאת עוד ישנה, להעיר אותך בנשיקה רומנטית, להרשות לך להתפנות ולצחצח שניים, ואז להוריד אותך על ארבע, לתת לך לעקוב אחרי עד המטבח, שם יחד עם המצרכים יחכו החבלים.
לקשור אותך מתחת לשולחן העמידה הצר, תלויה לך בנוחות. מצד אחד ראשך יבלוט במקום בו את יכולה לראות אותי, מצד שני, עכוזך הערום, להתחיל בלקצוץ בצל, לגלות שהסכין לא חדה מספיק, לעמוד מאחוריך, ולתקוע בישבנך את ידית המשחזת שלי:
http://www.webstaurantstore.com/images/products/extra_large/169401/472113.jpg
להשחיז את הסכין, לחוד מספק, ולבחון את החוד בגילוח השערות הקטנות והחמודות משיפולי גבך.
לשלוף את המשחזת ולעבור את פניך, לשים בין שינך את קצה המגלב, ולסיים את הברקת הסכין:
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41XYrfCGwsL._SX300_QL70_FMwebp_.jpg
אולי אשוב לאחוריך ואחמם עת עכוזך מעט כי המגלב בכול זאת יש לו שימוש כפול, ואולי אבדוק את ההשחזה על מעט משיערך.
אבל בטוח שאחר כך אתחיל בקיצוץ הבצל, וקילוף הירקות, הגינגר, הבטטה, ואז נעצור לשנייה, ונפסל אצבע אחת של גינגר ובטטה אחת לצורה הנכונה, נחזור אל עכוזך, מעט שמן זית, ליטוף וחדירה כפולה.
http://wildassdude.com/wp-content/uploads/2015/04/How-to-make-a-carrot-buttplug.png
משם לבשר, שידרוש ריכוך הולם, כדי שיראה כך בסופו של דבר:
וכך לא תהיה לי ברירה אלא לבדוק את מידת הרכות של הסטייק כנגד עכוזך המלא.
נשלוף את ירקות השורש מהמקום, כלומר חוץ מהגינגר שישאר עד האוכל, ואת הבטטה אקצוץ עם הרוטב שלך עליה ואערבב עם שאר הירקות, וישר לתנור.
כפפת התנור הסילקונית שלי תזכיר לי כי הזנחתי חלקים בך, אבל אכוון את השעון של התנור לתזכורת,
וכך עם ידי העטויה אשוב ללפות, לאחוז ולהכות בך.
15 דקות אחרי כן הזמן להכניס לתנור את הבשר הגיע, ואעצור את מסע המשחקים בך, לשנייה או דקה או שתיים.
אכניס את הבשר לתנור, אערבב את הסלט בידיים, אניח קערה בצד רק לך לרוטב המיוחד שלך, כשידי מלאות לימון ושמן אלטף את גופך, ואשתמש בפיך כדי למשוך ממני את המרכיב האחרון בסלט שלך, עיטור העוז.
עם צלצול הפעמון אחיש תנועתי, אסיים באנחה, ואתיר אותך, אשב לי ואנוח כשאת תסיימי ותגישי את המגש החם, שיערך הפוך, עכוזך שורף מהגינגר שבתוכו, וכשהולחן יהיה ערוך ומוכן, אשלוף את הגינגר, ונהנה יחד מעמלי.
כלומר עד הקינוח :)