לפני 7 שנים. 9 בינואר 2017 בשעה 19:07
אני מתה על אבוקדו 3>
הקליפה שלו מחוספסת, הוא אפילו יכול להיראות מאיים מעט ולא למאכל
לפעמים הוא מעט יותר קשיח.. לפעמים הוא ממש רך ונימוח בפה
יש לו טעם מיוחד כזה, מעט אגוזי
אני אוהבת את הטעם הדומיננטי שלו :)
ומעבר לקליפה ולבשרו הטעים תמון לו שם גרעין קשיח וגדול
הבעיה שאני בשיא הרצינות ממש גרועה בלבחור אבוקדו
בחנות הוא תמיד קשה ולא בשל.. ככה הם
ואז קונים ומחכים שיבשיל
אני שונאת רק לחכות, ולכן עוטפת אותו בעיתון למשל כדי לנסות לזרז את הבשלתו
הוא יושב לו שם, מנסה להבשיל.. ואני רק מתה לנגוס בו כבר
תמיד, אבל תמיד אני פותחת את האבוקדו ומגלה שהוא עדיין לא הבשיל
וזה ממש מגעיל ומשאיר טעם רע בפה
הבדל עצום בין אבוקדו בשל לבין לא בשל..
מסקנה:
צריך ללמוד לבחור אבוקדו
וצריך הרבה סבלנות כלפיו
כדי שאני אוכל באמת להנות ממנו