סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

Play

לפני 7 שנים. 9 בינואר 2017 בשעה 19:07

אני מתה על אבוקדו 3>

הקליפה שלו מחוספסת, הוא אפילו יכול להיראות מאיים מעט ולא למאכל

לפעמים הוא מעט יותר קשיח.. לפעמים הוא ממש רך ונימוח בפה

יש לו טעם מיוחד כזה, מעט אגוזי 

אני אוהבת את הטעם הדומיננטי שלו :)

ומעבר לקליפה ולבשרו הטעים תמון לו שם גרעין קשיח וגדול

 

הבעיה שאני בשיא הרצינות ממש גרועה בלבחור אבוקדו

בחנות הוא תמיד קשה ולא בשל.. ככה הם

ואז קונים ומחכים שיבשיל

אני שונאת רק לחכות, ולכן עוטפת אותו בעיתון למשל כדי לנסות לזרז את הבשלתו

הוא יושב לו שם, מנסה להבשיל.. ואני רק מתה לנגוס בו כבר

 

תמיד, אבל תמיד אני פותחת את האבוקדו ומגלה שהוא עדיין לא הבשיל

וזה ממש מגעיל ומשאיר טעם רע בפה

הבדל עצום בין אבוקדו בשל לבין לא בשל..

 

 

מסקנה:

צריך ללמוד לבחור אבוקדו

וצריך הרבה סבלנות כלפיו 

כדי שאני אוכל באמת להנות ממנו

 

 

 

King of Hearts - אם תשקי בסבלנות את הגרעין של האבוקדו,
יצמח לך עץ יפה.
לפני 7 שנים
-fantasy-​(מתחלפת) - :)
ואז יהיה הרבה אבוקדואים חח
לפני 7 שנים
ArchAngel​(שולטת) - התמונה חחחחחחחחחח
(כן, אני מתרכזת בעיקר)
לפני 7 שנים
-fantasy-​(מתחלפת) - כן התמונה הרגה אותי חחח
לפני 7 שנים
Obsidian Lilith​(נשלטת) - אהבתי...אכן צריך סבלנות בחיים :) וכן, אני יודעת כמה זה קשה.
לפני 7 שנים
-fantasy-​(מתחלפת) - נכון =(
אבל אפשרי
לפני 7 שנים
Breaker - אבוקדו גדל על העץ בזוגות כאשר אחד נמוך מעט מהשני. מקור המילה ממילה אצטקית שמשמעה אשך. לא קשה להבין למה :)
לפני 7 שנים
-fantasy-​(מתחלפת) - מגניב לא ידעתי =)
לפני 7 שנים
Zaq36​(שולט) - האגדה אומרת. אבוקדו יש רק בשני מצבים. או לא ראוי חאכילה בקניה מהחנות
או לא ראוי לאכילה בבית כשבר נרקב

ולעצם הענין. בשביל לעשות אותם בשלים טעימים וכייפים.
טיפ: לשים אותם בין תפוזים. ותפוחים. החומר שהפירות האלו מפרישים. גורם לריכוך ובישול טוב ואיכותי של האבוקדו ללא שירקיב.

טיפ 2: אבוקדו מקלפים במקלף. בלי לכלוך. ובלי להשאיר חצי אבוקדו בקליפה. כי הכפית לא הגיעה לשם.

בהצלחה ובתאבון
לפני 7 שנים
-fantasy-​(מתחלפת) - חח תודה.. אני עוטפת את האבוקדו בעיתון
לפני 7 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י