(לא מתכון שלי, מועתק מהרשת 😄 )
עוף עם וויסקי
מצרכים:
- בקבוק וויסקי משובח
- עוף צעיר - עד 2 ק"ג
- מלח, פלפל, ועשבי תיבול
- שליש כוס שמן זית מעולה
אופן ההכנה:
- לשטוף היטב את העוף
- לשתות כוס וויסקי
- לשפשף את העוף היטב במלח, פלפל ועשבי תיבול
- לעסות אותו מכל הכיוונים בעזרת שמן הזית
- לחמם את התנור ל 180 מעלות
- עד שהתנור מתחמם לשתות עוד כוס וויסקי
- לשים את העוף בתבנית גדולה
- לשתות עוד 2 כוסות וויסקי
- לסים הטרמוסטת במספר 3
אחרי עשרים דקים להכניס את הציפור לתנור
אחרי חצי שאה להשים בתוך התחת של הציפור כוס וויקי
-- תיקנס לערון ותשטה אוד כוס מהמיץ של הציפור
$ לשיר הציפור הבן זונה בטנור
-? לשתות עוד כוס וויסקי
-_- לטפור- לוושל- לא חשוב
! שילח ליזדיין הציפור
^% לנסות לוצי הציפור השרמוטה בלי לסרופ היד
_תשפוח אוד וויסקי בגרון שלך
_ - לנסות אוד פאם לאוציא הציפור קי לא אלך כודם
$ לארים הקוס ימה של הציפור מהריספה ולנגב אותו עם הסמרתות של הספונגה וללחת לישון
___כי כוס אמק נגמר הוווויסקקקי ומי אוהב לאחול ציפור...
לפני 17 שנים. 20 בנובמבר 2007 בשעה 9:20