לפני שנתיים. 20 בדצמבר 2021 בשעה 20:17
נראה אתכם לא מוציאים גניחה בביס הראשון, באוויר החורפי עם הרוח הקרה.
למשל אווז חם עם בצל מטוגן, הראשון למעלה.
לרגישות לגלוטן, פשוט תצטיידו בכדור אנזימים לקיבה ותעופו לכן על כל ביס.
בעל הבית יודע ליצור בגט עם המינון הנכון של חום ועסיסיות וטעם, כאשר כל המרכיבים בו מתמזגים לביס אחד מושלם כבר בנעיצה הראשונה של השיניים.
ביקשתי שיחלקו לי אותו ל4, כדי שאראה מקרוב איך מציץ ונוזל בצד השני, ויהיה אפשר לסדר בליקוק ושאיבה קטנה, את הרטבים הניגרים.
כמו אצל ספר טוב, לא התחלתי להגיד לו מה מה ואיך אני רוצה. הוא יודע בדיוק, כולל החריף.
יאמי, ועד הנסיעה הבאה, אמשיך להימנע.
(אגב, צמוד אליו SEX SHOP, עם פתק גדול "תכיף אשוב")