111
פרסומים מאת מאיה(נשלטת)
132 תוצאות
|
112
נוי , בזכות אנשים כמוך את מעריכה את אדונך.
יפה אמרת!
אני רק יכולה להוסיף , שבזכות אנשים כמוך , אותן הנשים הפוסטמות והסאביות
מפחדות להוציא את הראש שלהן החוצה , שמא תוציא אליהן את כל המירמור שלך
ו ...
יפה אמרת!
אני רק יכולה להוסיף , שבזכות אנשים כמוך , אותן הנשים הפוסטמות והסאביות
מפחדות להוציא את הראש שלהן החוצה , שמא תוציא אליהן את כל המירמור שלך
ו ...
ראשון יול' 27, 2003 5:29 pm
•
61 תגובות
•
16069 צפיות
113
את גם צודקת , פאם
הנה אני בחיפושים אחרי האחד ולא מתיאשת. כי למרות הנשיות שאני לא מזלזלת בה לרגע , אני ידועה בתור אוהבת נשים וגברים כאחד (אבל שונה ) יש משהו מאוד מאתגר וגם הסיפוק מהאתגר הוא ג ...
הנה אני בחיפושים אחרי האחד ולא מתיאשת. כי למרות הנשיות שאני לא מזלזלת בה לרגע , אני ידועה בתור אוהבת נשים וגברים כאחד (אבל שונה ) יש משהו מאוד מאתגר וגם הסיפוק מהאתגר הוא ג ...
ראשון יול' 20, 2003 2:43 am
•
21 תגובות
•
7803 צפיות
114
סליחה על הטעויות , אני מדפיסה כל כך מהר ולא רגילה שאין אפשרות לערוך
שבת יול' 19, 2003 11:20 pm
•
21 תגובות
•
7803 צפיות
115
לפעמים אני מרגישה שטיב קשר בדסמ תלוי ב"דע את האויב". אוי לא אויב , אבל פרטנר
ככל שאת מכירה יותר את הפרטנר איתו את נמצאת כך יותר אפשר "לנצל" אותו/ה. להגיע לעמקים ולדעת לנווט ולשחק. בגלל זה אני חושב ...
ככל שאת מכירה יותר את הפרטנר איתו את נמצאת כך יותר אפשר "לנצל" אותו/ה. להגיע לעמקים ולדעת לנווט ולשחק. בגלל זה אני חושב ...
שבת יול' 19, 2003 11:18 pm
•
21 תגובות
•
7803 צפיות
116
אני לא כל כך מעורבת בפרטים , אבל זה בהחלט נשמע לי כמו נושא מאוד רציני. לי אישית קשה לדעת מי צודק ומי לא , אבל ממה שהבנתי בנתיים שכאן (בפורום הזה בהודעה הזאתשנושאת את שמה של אינפי) היא הנפגעת והיא הנוש ...
רביעי יול' 16, 2003 11:23 am
•
59 תגובות
•
11624 צפיות
117
זה רק מדגיש שגם לאדון יש גבולות.
אבל כמו שיש סאביות שאוהבות הצלפות , כו שיש סאביות שאוהבות להיות עם פה חסום , כמו שיש סאביות שאוהבות השפלות , כמו שיש סאביות שאוהבות קשירות יש גם כאלה שאוהבות מכות. זה ...
אבל כמו שיש סאביות שאוהבות הצלפות , כו שיש סאביות שאוהבות להיות עם פה חסום , כמו שיש סאביות שאוהבות השפלות , כמו שיש סאביות שאוהבות קשירות יש גם כאלה שאוהבות מכות. זה ...
רביעי יול' 16, 2003 11:05 am
•
9 תגובות
•
3529 צפיות
118
אני חושבת שלכל דבר בחיים יש את המקום שלו ואת הזמן שלו ואם לשלב את שניהם יחד - עיתוי שלו. יש לנו צרכים , צרכים מידיים וצרכים שהם יותר מתפרסים. גם צורך בסשן חד פעמי הוא צורך והסיפוק ממנו הוא בהתאם כך גם ...
רביעי יול' 16, 2003 12:28 am
•
22 תגובות
•
6485 צפיות
119
ברגע שזה נעשה מתוך משחק ובהסכמה זה לא אותו הדבר.
יש משהו בלקבל איזה שטר אחרי השירותים שסיפקת , יש משהו משפיל בזה - מספק בזה. בטח שלא עם כל אחד , אבל אותי זה מדליק. עם אותו השטר אפשר ללכת לקנות גלידה ...
יש משהו בלקבל איזה שטר אחרי השירותים שסיפקת , יש משהו משפיל בזה - מספק בזה. בטח שלא עם כל אחד , אבל אותי זה מדליק. עם אותו השטר אפשר ללכת לקנות גלידה ...
חמישי יול' 10, 2003 12:16 pm
•
21 תגובות
•
8557 צפיות
120
בבדסמ יש דבר כזה הסכמה. כל מה שמחוץ להסכמה זה פשע.
גם ב"סיפורה של 0" הוא העביר אותה , אני אישית יכולה להנות מהמשחק הזה
אם הסכמתי מראש ואם אני סומכת על האדון שלי. עשיתי את זה לא פעם ולא פעמיים.
אין ...
גם ב"סיפורה של 0" הוא העביר אותה , אני אישית יכולה להנות מהמשחק הזה
אם הסכמתי מראש ואם אני סומכת על האדון שלי. עשיתי את זה לא פעם ולא פעמיים.
אין ...
רביעי יול' 09, 2003 4:56 pm
•
21 תגובות
•
8557 צפיות