פרסומים מאת מאיה(נשלטת)
132 תוצאות
|
123
הייתי נזהרת ביציאה "מחפשת גבר שיסביר לך מה את רוצה"
ואלה , יש כמה גברים שבהחלט יסבירו לך ואני בטוחה שתיבת ההודעות שלך ברגע זה מוכיחה את זה. גברים בהחלט יכולים להסביר לך. איך בדיוק למצוץ וזה שמעכשו ...
ואלה , יש כמה גברים שבהחלט יסבירו לך ואני בטוחה שתיבת ההודעות שלך ברגע זה מוכיחה את זה. גברים בהחלט יכולים להסביר לך. איך בדיוק למצוץ וזה שמעכשו ...
שבת יול' 05, 2003 11:04 pm
•
11 תגובות
•
3962 צפיות
124
לא לי להגיד מי זונה ומי לא זונה
מי שיפחה ומי לא שיפחה.
זה שכביכול אין מגע מיני (לא תמיד) ובכך מלכות בתשלום מתחסדות זה לא עושה אותן יותר שוות מכל בחורה שלוקחת כסף עבור שירותים שיש לה להציע.
כך גם שי ...
מי שיפחה ומי לא שיפחה.
זה שכביכול אין מגע מיני (לא תמיד) ובכך מלכות בתשלום מתחסדות זה לא עושה אותן יותר שוות מכל בחורה שלוקחת כסף עבור שירותים שיש לה להציע.
כך גם שי ...
רביעי יול' 02, 2003 12:41 am
•
25 תגובות
•
9800 צפיות
125
היי
אני לא מכירה אותך , אמנם הייתי במועדון אבל היו שם הרבה מאוווד אנשים.
רק רציתי להגיב לך על משהו שגם אני עברתי בצורה זו או אחרת.
זה שלא התחברת מהחשיפה הראשונה שלך לבדסמ זה לא אומר ישר שאת לא שי ...
אני לא מכירה אותך , אמנם הייתי במועדון אבל היו שם הרבה מאוווד אנשים.
רק רציתי להגיב לך על משהו שגם אני עברתי בצורה זו או אחרת.
זה שלא התחברת מהחשיפה הראשונה שלך לבדסמ זה לא אומר ישר שאת לא שי ...
ראשון יונ' 22, 2003 12:51 am
•
15 תגובות
•
4616 צפיות
126
פעם והאמת גם עכשיו הייתי בבעיה כספית , אתם יודעים איך זה. אני סטודנטית שמחזיקה דירה , אוטו וכו'. ולא היה לי כסף לדלק עד כדי כך שפשוט הייתי מחפשת כל פעם עשרים שקל כדי למלא קצת דלק. וזכור לי מקרה אחד שה ...
ראשון יונ' 15, 2003 4:48 pm
•
27 תגובות
•
9820 צפיות
127
וואוווווו!
נשמע לי כמו חוויה ענקית!
ואני תמיד מפסידה את הדברים המעניינים ועכשיו באמת עצוב לי , אבל באמת שהפסדתי את זה.
הייתי מתחברת ונהנית וכואבת עם הגוף שלי את שלך , זה כל הזמן קורה לי - ההזדהות ה ...
נשמע לי כמו חוויה ענקית!
ואני תמיד מפסידה את הדברים המעניינים ועכשיו באמת עצוב לי , אבל באמת שהפסדתי את זה.
הייתי מתחברת ונהנית וכואבת עם הגוף שלי את שלך , זה כל הזמן קורה לי - ההזדהות ה ...
שבת יונ' 14, 2003 11:34 am
•
11 תגובות
•
5445 צפיות
128
אין לי בעיה עם סאדיזם ועם מזוכיזם לשמו ולשמו בלבד. גם כאשר אני מאוננת אני יכולה להכאיב לעצמי ולא צריכה פסיכולוגיות מסביב. מה שהיה מגוחך בניסוח של השאלה זה מה הדבר הכי כואב שאפשר לעשות לסאבית , ואני אי ...
רביעי יונ' 11, 2003 2:48 pm
•
29 תגובות
•
10721 צפיות
129
130
כל אחת והגוף שלה והמקום הכואב אחר שלה. לאחת זה יהיה כואב לשניה זה ירגיש כמו שריטה.
הדבר הכי כואב שאפשר לעשות לשיפחה זה לבגוד באמון שלה. ...
הדבר הכי כואב שאפשר לעשות לשיפחה זה לבגוד באמון שלה. ...
שני יונ' 09, 2003 8:49 am
•
29 תגובות
•
10721 צפיות