פרסומים מאת Amberry(אחרת)
20 תוצאות
|
12
אני מתחרטת על זה שיותר מדי חשבתי,ניתחתי,ביקרתי וחפרתי לעצמי בשכל על שטויות.
שלישי מרץ 17, 2020 8:45 pm
•
31 תגובות
•
5081 צפיות
13
14
לעולם לא תלות אמיתית ובטח שלא מוחלטת.
כשאני רושמת תלות אמיתית,אני מתכוונת (לפי הגדרותיי) לתלות נפשית,פיזית,כלכלית וכו'.
כל אדם,נשים וגברים כאחד,שולטים/שולטות,נשלטים/נשלטות,יחד עם כל הרצון,הכמיהה והפ ...
כשאני רושמת תלות אמיתית,אני מתכוונת (לפי הגדרותיי) לתלות נפשית,פיזית,כלכלית וכו'.
כל אדם,נשים וגברים כאחד,שולטים/שולטות,נשלטים/נשלטות,יחד עם כל הרצון,הכמיהה והפ ...
ראשון נוב' 24, 2019 9:14 pm
•
14 תגובות
•
5144 צפיות
15
היי לכולם
אני יודעת שזה לא יעד תיירותי מהנה במיוחד וכנראה לא בדסמ"י מטורף,אבל מישהו כאן במקרה יודע על מסיבות/מפגשים בדס"מ ופטיש בורשה? ...
אני יודעת שזה לא יעד תיירותי מהנה במיוחד וכנראה לא בדסמ"י מטורף,אבל מישהו כאן במקרה יודע על מסיבות/מפגשים בדס"מ ופטיש בורשה? ...
ראשון נוב' 03, 2019 5:12 pm
•
2 תגובות
•
1633 צפיות
16
שאלה טובה וחשובה,אני מאמינה שאין אחד שלא שאל את עצמו את השאלה הזו.
קשה למצוא זוגיות,טובה כנה ומספקת,במיוחד היום-שהאפשרויות כל כך עצומות,הדפדוף הלאה קל ופשוט,רמת ההשקעה ירדה ולמרות הטכנולוגיה והקדמה,ה ...
קשה למצוא זוגיות,טובה כנה ומספקת,במיוחד היום-שהאפשרויות כל כך עצומות,הדפדוף הלאה קל ופשוט,רמת ההשקעה ירדה ולמרות הטכנולוגיה והקדמה,ה ...
שני אוק' 21, 2019 11:58 am
•
29 תגובות
•
7585 צפיות
17
עלתה השאלה לראשי ואני מפנה אותה לנשלטות כאן-
איזה סוג אופי של השולט עושה לכן את זה?
השולט האובססיבי או הקשה להשגה?
אני מאמינה שהתשובה נעה בין השולט מהסוג הראשון לבין השני,פעם זה מושך ופעם זה מושך א ...
איזה סוג אופי של השולט עושה לכן את זה?
השולט האובססיבי או הקשה להשגה?
אני מאמינה שהתשובה נעה בין השולט מהסוג הראשון לבין השני,פעם זה מושך ופעם זה מושך א ...
שלישי אוק' 15, 2019 1:42 am
•
29 תגובות
•
8701 צפיות
18
היי
ראיתי לנכון להגיב לשאלה שהעלית,מכיוון שגם אני רשמתי -לא נשואים/זוגיות פתוחה בגבולות.
אנחנו לא בני 16 שחושבים שאהבה היא לנצח ואדם שאנחנו איתו בהכרח יישאר איתנו תמיד וירצה רק אותנו והכל ורדים ושוש ...
ראיתי לנכון להגיב לשאלה שהעלית,מכיוון שגם אני רשמתי -לא נשואים/זוגיות פתוחה בגבולות.
אנחנו לא בני 16 שחושבים שאהבה היא לנצח ואדם שאנחנו איתו בהכרח יישאר איתנו תמיד וירצה רק אותנו והכל ורדים ושוש ...
שישי אוק' 11, 2019 8:20 pm
•
51 תגובות
•
10403 צפיות
19
כיף לראות שיש פורום בנושא הזה
אני AB אפשר להגיד..אצלי הפטיש מתבטא בשני צדדים :אחד -להתנתק מהלחצים של החיים הבוגרים ולחזור למקום רגוע, בטוח ולמסור למישהו אחר את השליטה מתוך ידיעה שהוא יודע מה טוב ב ...
אני AB אפשר להגיד..אצלי הפטיש מתבטא בשני צדדים :אחד -להתנתק מהלחצים של החיים הבוגרים ולחזור למקום רגוע, בטוח ולמסור למישהו אחר את השליטה מתוך ידיעה שהוא יודע מה טוב ב ...
שבת ספט' 21, 2019 12:06 pm
•
41 תגובות
•
23601 צפיות
20
שאלה מעניינת שיש לה כל כך הרבה תשובות וכמובן שכל אחד ואחת תופס/ת גבריות בצורה אחרת...אני בטוחה שרוב הנשים יגידו שהן מחפשות ביטחון מהגבר שלהן,אבל אני אגיב בהתאם לדעתי האישית:
בעיניי גבריות נמדדת בכך ש ...
בעיניי גבריות נמדדת בכך ש ...
שבת ספט' 21, 2019 11:10 am
•
32 תגובות
•
10562 צפיות