פרסומים מאת קטלב(מתחלף)
450 תוצאות
|
222
לגמרי. ומכיוון שיש אלפי הודעות של אותו אחד, נוצר רושם כאילו זאת הדעה הרווחת.
פשוט להתעלם. רק להתעלם. לתת לו יחס של נפיחה מצחינה שלא מדברים עליה בקול רם.
רק לא להגיב לו. בלי תמריצים חיוביים, הוא יפ ...
פשוט להתעלם. רק להתעלם. לתת לו יחס של נפיחה מצחינה שלא מדברים עליה בקול רם.
רק לא להגיב לו. בלי תמריצים חיוביים, הוא יפ ...
שישי ינו' 13, 2023 2:13 pm
•
266 תגובות
•
24394 צפיות
223
הטרול הצליח.
במקום לדבר על מי שידע ושתק, במקום לדבר על מי שתמך ועזר, במקום לשאול כמה אנשים יגיעו לטאבו שבוע הבא - במקום להתעסק בכל בעיה אמיתית - הדיון כאן הוא אם יש אונליפן או אין אונליפן.
הטרול ה ...
במקום לדבר על מי שידע ושתק, במקום לדבר על מי שתמך ועזר, במקום לשאול כמה אנשים יגיעו לטאבו שבוע הבא - במקום להתעסק בכל בעיה אמיתית - הדיון כאן הוא אם יש אונליפן או אין אונליפן.
הטרול ה ...
שישי ינו' 13, 2023 1:57 pm
•
266 תגובות
•
24394 צפיות
224
'תחושה נכונה, מועילה'? יש דבר כזה? תחושה זו תחושה. אני לא רואה דרך להסביר למישהו שהיא לא קיימת או שהיא לא נכונה.
יכול להיות שאתה לא מזדהה עם התחושות שלו. זה כבר ניסוח אחר.
לא כל תחושה היא נכונה. ...
רביעי ינו' 04, 2023 12:03 am
•
16 תגובות
•
1339 צפיות
225
... ישנם וקיימים עבדים בנפשם ובמהותם לכל דבר ועניין המתהלכים בנינו בדיוק כמו שאני מאמין שקיימות נשלטות ושפחות לכל דבר ועניין אם כי מעט. הם בהחלט יכולים להיות מאוד מצליחים בשוק העבודה, בעולם הביזנס ...
שלישי ינו' 03, 2023 11:39 pm
•
16 תגובות
•
1339 צפיות
226
... ישנם וקיימים עבדים בנפשם ובמהותם לכל דבר ועניין המתהלכים בנינו בדיוק כמו שאני מאמין שקיימות נשלטות ושפחות לכל דבר ועניין אם כי מעט. הם בהחלט יכולים להיות מאוד מצליחים בשוק העבודה, בעולם הביזנס ...
שלישי ינו' 03, 2023 9:09 pm
•
16 תגובות
•
1339 צפיות
227
אבל זאת בדיוק הסיבה שהוא מפרסם את השאלות האלה, נו, הייתי בטוחה שתבינו את זה כבר בשאלה החמישית בסגנון.
הפרלינות מגיבות באופן מתואם במיוחד כדי לבלבל אותי אישית, נכון? ...
הפרלינות מגיבות באופן מתואם במיוחד כדי לבלבל אותי אישית, נכון? ...
חמישי אוק' 27, 2022 8:33 pm
•
32 תגובות
•
5615 צפיות
228
שמעי, הבנאדם שואל אם מישהו פה כפה על מישהי מין עם חברים שלו בלי לדבר איתה על זה לפני...
לא הבנתי אם זו הטרלה שנועדה לגרום לאנסים לצאת מהחורים שלהם או שהאיש לא בסדר בעצמו. הדברים שהוא כותב זה מעבר ל ...
לא הבנתי אם זו הטרלה שנועדה לגרום לאנסים לצאת מהחורים שלהם או שהאיש לא בסדר בעצמו. הדברים שהוא כותב זה מעבר ל ...
חמישי אוק' 27, 2022 10:46 am
•
32 תגובות
•
5615 צפיות
229
אני שואלת את עצמי איך סוטרים מבלי לפספס..
יש כאלו שאפילו לא יודעות שאפשר לפספס.
יש כאלו שאפילו לא יודעות שאפשר לפספס.
חמישי אוק' 27, 2022 2:19 am
•
37 תגובות
•
6573 צפיות
230
סטירה היא כלי נהדר להעצמת ההיררכיה והדינמיקה.
היא לא צריכה להיות חזקה או מצלצלת.
היא יכולה לבוא כתגובה מיידית להתנהגות או מחדל של הנשלט, כמו לא לסיים משפט בגבירתי או לעשות משהו בלי רשות.
היא יכולה ...
היא לא צריכה להיות חזקה או מצלצלת.
היא יכולה לבוא כתגובה מיידית להתנהגות או מחדל של הנשלט, כמו לא לסיים משפט בגבירתי או לעשות משהו בלי רשות.
היא יכולה ...
חמישי אוק' 27, 2022 2:17 am
•
37 תגובות
•
6573 צפיות