51
פרסומים מאת פאני היל(לא בעסק)
226 תוצאות
|
52
נסיון ראשון: המאסטר שלי שכב מולי על המיטה, ראשו על הכרית ורגלייו פשוקות. "תמנעי ממני את הגמירה!" הוא פקד.
הסתכלתי עליו, מנסה להבין מה הוא רוצה.
"תאונני לי ואל תתני לי לגמור, שנייה לפני שהשפיך של ...
הסתכלתי עליו, מנסה להבין מה הוא רוצה.
"תאונני לי ואל תתני לי לגמור, שנייה לפני שהשפיך של ...
ראשון יול' 28, 2013 10:47 am
•
4 תגובות
•
2378 צפיות
53
54
מצטרף לדעתה של פאני בתור מי שגם "עוסק בהוראה" (מודה באשמה). אבל השופט ידחה את התביעה שלה לא עקב נטייה המינית אלא בדיוק עקב העובדה שהיא לא "ידעה להפריד", ברגע שפרסמת משהו כזה עירבבת בין חייך האישיי ...
שלישי אפר' 16, 2013 7:38 pm
•
205 תגובות
•
42169 צפיות
55
מצטרף לדעתה של פאני בתור מי שגם "עוסק בהוראה" (מודה באשמה). אבל השופט ידחה את התביעה שלה לא עקב נטייה המינית אלא בדיוק עקב העובדה שהיא לא "ידעה להפריד", ברגע שפרסמת משהו כזה עירבבת בין חייך האישיי ...
שלישי אפר' 16, 2013 1:08 pm
•
205 תגובות
•
42169 צפיות
56
שלישי אפר' 16, 2013 1:07 pm
•
205 תגובות
•
42169 צפיות
57
לזאתי שאמרה לי לא להביא ילדים. מלכה רוקדת או וואט אבר, אני אבחר את המורות של הילדים שלי, ואם אגלה שהמורה שלי הולכת למועדוני סאדו, אז כן, אני לא ארצה שהבן/בת שלי ילמדו תחתה.
כמו שאמר גמד, לא אכפת לי ...
כמו שאמר גמד, לא אכפת לי ...
שלישי אפר' 16, 2013 11:53 am
•
205 תגובות
•
42169 צפיות
58
כל נשלט הוא קודם כל אדם.
אם הוא עבר תהליך רפואי , הוא אמור להתאושש לאחר מכן ולא לשרת ולא להענש.
שולט שלא יכול לדחות את הסיפוקים שלו מסיבות הגיוניות לחלוטין, כגון : עבודה של הנשלט, בעיות במשפחה, בע ...
אם הוא עבר תהליך רפואי , הוא אמור להתאושש לאחר מכן ולא לשרת ולא להענש.
שולט שלא יכול לדחות את הסיפוקים שלו מסיבות הגיוניות לחלוטין, כגון : עבודה של הנשלט, בעיות במשפחה, בע ...
שלישי מרץ 19, 2013 9:37 am
•
19 תגובות
•
4605 צפיות
59
אשמח לשמוע חוות דעת של מלכות: האם גודל הזין של העבד משנה?
אם כן - האם מעדיפות זין קטן (שממחיש את נחיתותו של העבד) או דווקא זין גדול וגברי?
לדעתי - מי שאוהבת להזדיין עם הנשלט שלה- תעדיף זין בינוני ...
אם כן - האם מעדיפות זין קטן (שממחיש את נחיתותו של העבד) או דווקא זין גדול וגברי?
לדעתי - מי שאוהבת להזדיין עם הנשלט שלה- תעדיף זין בינוני ...
ראשון פבר' 24, 2013 10:37 am
•
1 תגובות
•
1907 צפיות
60