1
פרסומים מאת grasshopper
5 תוצאות
|
2
תודה רבה. אני פשוט חיפשתי מידע בקשר לעולם הזה ועכשיו אני רואה שבאמת שם המשתמש שלו כתוב .... ואני בעצם על השם שלו...
הסיבה שחדרתי לפרטיות שלו הייתה כדי לנסות להבין מה עובר על שנינו החיים של שנינו התהפ ...
הסיבה שחדרתי לפרטיות שלו הייתה כדי לנסות להבין מה עובר על שנינו החיים של שנינו התהפ ...
חמישי אפר' 19, 2007 12:19 pm
•
5 תגובות
•
1713 צפיות
3
שלום לכולם,
אני נמצאת במערכת יחסים עם גבר שמאוד אהבתי במשך שנה וחצי ואפילו עברנו לגור יחדיו בחו"ל...
בשבוע האחרון גיליתי במקרה (לאחר שהשאיר את המסנג'ייר שלו פתוח) שיחות סאדו - מאזו שלו עם נשים אחר ...
אני נמצאת במערכת יחסים עם גבר שמאוד אהבתי במשך שנה וחצי ואפילו עברנו לגור יחדיו בחו"ל...
בשבוע האחרון גיליתי במקרה (לאחר שהשאיר את המסנג'ייר שלו פתוח) שיחות סאדו - מאזו שלו עם נשים אחר ...
חמישי אפר' 19, 2007 10:50 am
•
6 תגובות
•
2327 צפיות
4
שלום לכולם,
בשבוע האחרון גיליתי במקרה (לאחר שהשאיר את המסנג'ייר שלו פתוח) שיחות סאדו - מאזו שלו עם נשים אחרות ...
בשבוע האחרון גיליתי במקרה (לאחר שהשאיר את המסנג'ייר שלו פתוח) שיחות סאדו - מאזו שלו עם נשים אחרות ...
חמישי אפר' 19, 2007 10:37 am
•
5 תגובות
•
1713 צפיות
5
שלום לכולם,
חמישי אפר' 19, 2007 10:36 am
•
0 תגובות
•
1056 צפיות