1271
| פרסומים מאת יולי Yuli(לא בעסק){טדי}
3491 תוצאות
|
1272
לגבי הרישול או האמינות - אני דיברתי על התחושה הפרטית שלי.
לא מתיימרת לומר לאנשים אחרים איך להרגיש.
ספציפית לגבי נאציזם, כמו גם בפנטזיות אחרות הנשענות על אירועים הסטוריים, נראה לי שאופן ההצגה כן רל ...
לא מתיימרת לומר לאנשים אחרים איך להרגיש.
ספציפית לגבי נאציזם, כמו גם בפנטזיות אחרות הנשענות על אירועים הסטוריים, נראה לי שאופן ההצגה כן רל ...
חמישי מאי 16, 2013 1:17 pm
•
103 תגובות
•
17470 צפיות
1273
זה נורא מוזר.
נסו לדמיין את זה עם ישראלים - זה הרי מצחיק. אף אחד פה לא היה יורד על הברכיים וזוחל רק כי מישהו מהעבודה אמר לו לעשות את זה. אני לא מסוגלת לדמיין מה עובר בראש של כל משתתף בסיפור המוזר הזה ...
נסו לדמיין את זה עם ישראלים - זה הרי מצחיק. אף אחד פה לא היה יורד על הברכיים וזוחל רק כי מישהו מהעבודה אמר לו לעשות את זה. אני לא מסוגלת לדמיין מה עובר בראש של כל משתתף בסיפור המוזר הזה ...
חמישי מאי 16, 2013 2:21 am
•
5 תגובות
•
2144 צפיות
1274
איכשהו, דווקא הרישול של הסמל על היד שלה הוא זה שהפך את זה לבסדר, עבורי.
דברים כאלה די דוחים אותי, בדרך כלל, אבל בגלל שהיות כל העניין תחפושת והצגה מאד בלט, זה היה סבבה. לא עשה לי את זה, אבל גם לא הפרי ...
דברים כאלה די דוחים אותי, בדרך כלל, אבל בגלל שהיות כל העניין תחפושת והצגה מאד בלט, זה היה סבבה. לא עשה לי את זה, אבל גם לא הפרי ...
חמישי מאי 16, 2013 2:11 am
•
103 תגובות
•
17470 צפיות
1275
פרלין,
אצל טרנטינו זה תמיד בכוונה. לגמרי לגמרי בכוונה. זה די הקטע שלו.
אצל טרנטינו זה תמיד בכוונה. לגמרי לגמרי בכוונה. זה די הקטע שלו.
שלישי מאי 14, 2013 8:30 pm
•
40 תגובות
•
11961 צפיות
1276
אני מזדעזעת ומתחרמנת ביחד. איכשהו, זה שהסצנה מבחילה ומזעזעת ואיומה, זה מה שמדליק אותי.
אבל לפעמים זה רק מזעזע. לפעמים אני מרגישה שזה "יותר מידי". אני לא יודעת איפה עובר הגבול בדיוק. אין לי מושג. אני ...
אבל לפעמים זה רק מזעזע. לפעמים אני מרגישה שזה "יותר מידי". אני לא יודעת איפה עובר הגבול בדיוק. אין לי מושג. אני ...
שלישי מאי 14, 2013 10:01 am
•
40 תגובות
•
11961 צפיות
1279
1280
יש פנטזיות שברור לי שהן טובות רק בתור פנטזיות ולא באות בחשבון בתור מציאות.
אבל יש גם כאלה שאני לא שוקלת לממש לא כי אני בטוחה שלא בא לי, אלא כי אני מפחדת מהתוצאות. ואולי אני לא באמת רוצה לעשות את זה ...
אבל יש גם כאלה שאני לא שוקלת לממש לא כי אני בטוחה שלא בא לי, אלא כי אני מפחדת מהתוצאות. ואולי אני לא באמת רוצה לעשות את זה ...
חמישי מאי 09, 2013 12:51 am
•
27 תגובות
•
7005 צפיות