1
פרסומים מאת MIRI_BIG
10 תוצאות
|
2
בזיק קראתי את הסיפור במגזין והוא נהדר
וSigurd כתגובה לשאלתך אז אני חזקה ומפעילה כוח מכאיבה וגומרת לו את האוויר בחניקה ,ושהוא על סף הכנעות אני אונסת אותו בלי לבזבז הרבה זמן מיותר
הרגעים שאנ ...
וSigurd כתגובה לשאלתך אז אני חזקה ומפעילה כוח מכאיבה וגומרת לו את האוויר בחניקה ,ושהוא על סף הכנעות אני אונסת אותו בלי לבזבז הרבה זמן מיותר
הרגעים שאנ ...
חמישי דצמ' 22, 2005 9:52 pm
•
5 תגובות
•
2879 צפיות
3
מביניכן שאוהבות לחדור.
האם אתן נהנות מהמעשה עקב העוצמה הקיימת במעשה הבעילה ?
ובעצם המטרה שלכן היא לשלוט בו כפי שגבר שולט באישה, ובעצם יש חשיבות רבה לסיכוך.
או האם אתן נהנות מהעובדה שאתן מכאי ...
האם אתן נהנות מהמעשה עקב העוצמה הקיימת במעשה הבעילה ?
ובעצם המטרה שלכן היא לשלוט בו כפי שגבר שולט באישה, ובעצם יש חשיבות רבה לסיכוך.
או האם אתן נהנות מהעובדה שאתן מכאי ...
שלישי דצמ' 20, 2005 12:15 am
•
5 תגובות
•
2879 צפיות
4
לא ניתן לקבל ממישהי משהו שהיא בעצמה לא רוצה לתת
שני דצמ' 19, 2005 1:15 am
•
45 תגובות
•
11032 צפיות
5
מוקדש לניר לב ...
החלטתי להעניק לו יום של פינוק ...משקיענית אני לפעעמים . טיפלתי בו כמו התינוק שלי .
זה התחיל בחיבוק חם הצמדתי אותו אלי חזק הפשטתי אותו לאט לאט , הוא מצידו שיחק את הביישן . ...
החלטתי להעניק לו יום של פינוק ...משקיענית אני לפעעמים . טיפלתי בו כמו התינוק שלי .
זה התחיל בחיבוק חם הצמדתי אותו אלי חזק הפשטתי אותו לאט לאט , הוא מצידו שיחק את הביישן . ...
חמישי ינו' 01, 2004 9:08 pm
•
5 תגובות
•
2448 צפיות
6
תודה מקרב לך על תגובתם הרבות , אני שאלתי שאלה כדרך אגב ולמען האמת קצת הקצנתי והקשתי בשאלה .כל זה במטרה לקבל תשובות שיובילו אותי ואת הסאב שלי לתת לי תשובה אמיתית , לא שחלילה הוא שיקר לי , רק לפעמים על ...
שלישי דצמ' 23, 2003 4:12 pm
•
24 תגובות
•
6830 צפיות
7
אופס זה סיפור יפיפה , את אינפי כבר ראיתי מס פעמים במועדון בסשן [מדהים]
והתאור שלך להתרחשות ולהתנהלות האירוע בפרט שאני זוכרת את המבט בעיניה כל כך מקרוב , את גופה המושלם . ואת ההתמסרותה הטוטלית .בכל ...
והתאור שלך להתרחשות ולהתנהלות האירוע בפרט שאני זוכרת את המבט בעיניה כל כך מקרוב , את גופה המושלם . ואת ההתמסרותה הטוטלית .בכל ...
שלישי דצמ' 23, 2003 3:45 pm
•
17 תגובות
•
5493 צפיות
8
היי אינפי ברוכה הנמצאת ...
נכון התכוונתי לכתוב הודעתי בפורום אחר , טעיתי . אך אני דיי שמחה על הטעות ענית לי יפה . ולי חשוב לברר איתך דבר מה . את הסתירה בדבריך ,
ציטוט : השולט יעניק לנשלט את ...
נכון התכוונתי לכתוב הודעתי בפורום אחר , טעיתי . אך אני דיי שמחה על הטעות ענית לי יפה . ולי חשוב לברר איתך דבר מה . את הסתירה בדבריך ,
ציטוט : השולט יעניק לנשלט את ...
שני דצמ' 22, 2003 12:01 am
•
24 תגובות
•
6830 צפיות
9
נניח שפגשתם גבירה שילמתם בכל מפגש חדר במלון , שירתתם אותה שעות .
עינגתם אותה ,סבלתם עבורה, הושפלתם על ידה, נאנסתם בבעילה ונאסר עליכם להגיע לאורגזמה , גם אוננות בנכוחותה נאסרה עליכם , הזי ...
עינגתם אותה ,סבלתם עבורה, הושפלתם על ידה, נאנסתם בבעילה ונאסר עליכם להגיע לאורגזמה , גם אוננות בנכוחותה נאסרה עליכם , הזי ...
ראשון דצמ' 21, 2003 9:57 pm
•
24 תגובות
•
6830 צפיות
10
אולי אני תמימה אך אני מאמינה שקשר טוב בין גבר/ עבד/ סאב לאישה מלכה [בתשלום או ללא ]יכול להתפתח ולהפוך להיות קשר מחייב קשר בו אוהבים ורוצים חיים משותפים . כל עוד טוב לשני הצדדים , אני לא מבינה למה זה ל ...
שבת נוב' 29, 2003 8:23 pm
•
17 תגובות
•
5003 צפיות