צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

פרסומים מאת Drizztpool(שולט){קושקה שלי}
170 תוצאות
2
אני דווקא חושב שהמילה "פליק" כבר די הושאלה לעברית (כמו שיש הרבה מילים מושאלות משפות אחרות, בכל שפה) ולא אקסקלוסיבית ליידיש.
על כן - מופלקת היא האופציה שאני הייתי חושב עליה. ...
חמישי ספט' 03, 2026 4:24 pm • 10 תגובות • 280 צפיות
3
אני ממליץ לא להגיע למסיבות בתור התחלה, אלא בעיקר למפגשים ווניליים (אלו שנקראים מאנצ'ים). שם אפשר להכיר אנשים, להבין מי ומה אתה אוהב, ולהכנס בצורה יותר בטוחה לקהילה.
יש מאנצ' שמיועד ספציפית לצעירים, ו ...
שישי אוג' 14, 2026 2:32 pm • 16 תגובות • 665 צפיות
מאת
פורום
4
היכרויות הן חלק ספציפי מהאתר.
יש עוד המון חלקים לאתר, כמו לכל אתר שהוא בערך-בעיקרון-רשת חברתית.
אני אישית נהנה מלקרוא בלוגים מסוימים, אני נהנה לפעמים לפרוק בבלוג שלי דברים מסוימים, אני נהנה משיחת בצ ...
שבת אוג' 01, 2026 6:19 pm • 21 תגובות • 1284 צפיות
מאת
פורום
5
אני עם טיצ'ר בנושא הזה - לקושקה ולי יש המון דעות שונות, אבל בבסיס הערכים שלנו מאד דומים.
אני לא חושב שהייתי מסוגל להתנהל מול מישהו שהערכים שלו שונים בתכלית משלי, זה היה מקור להרבה יותר מדי חיכוכים. ...
חמישי יול' 30, 2026 12:57 am • 82 תגובות • 5146 צפיות
מאת
פורום
6
אחי, אתה שולט בעצמך?
לא נשמע ככה.
אתה נהיה יותר ויותר Unhinged עם כל תגובה שלך. אתה לא מסוגל לשמור על תרבות דיון וחושב שכולם פה אמורים להיות Beneath you.
אני רק ממתין לראות כמה עוד תעוף מהכלים ותוכ ...
רביעי יול' 29, 2026 8:25 pm • 45 תגובות • 2257 צפיות
7

אבל בואו נסטה לחלוטין משאלת המקור ונהפוך את הפוסט הזה לעוד פוסט מריבה/התנצחות/שלי יותר גדול או קטן.
בכל זאת אתר של סוטים.. אז צריך לסטות .. כמו גם קהילה ש(רק לפעמים) לא באמת מכילה.
ואני בטוח שאני ...
ראשון יול' 19, 2026 5:36 pm • 42 תגובות • 1919 צפיות
8
קודם כל, אם הזמינו אותך לעזה אל תלכי!! ממש לא כיף שם.
עכשיו ברצינות רגע, מאנצ' הוא מפגש וונילי לאנשים בדס"מים. הוא בדרך כלל יתקיים בפאב, או בפארק, או במקום ציבורי כלשהו שבו אין אפשרות לפליי (לרוב לא ...
שני יול' 13, 2026 6:20 pm • 6 תגובות • 585 צפיות
9
אתה רוצה לשפר משהו שמעולם לא חווית?
משום מה, גם אם אתה היועץ האירגוני הטוב ביותר בעולם זה לא נראה משהו אפשרי.
אין לך מושג מה זה מאנצ', לפי מה שאתה כותב, ואין לך מושג מה "מתחולל שם" אם לצטט את מילותי ...
רביעי יול' 08, 2026 10:14 am • 8 תגובות • 529 צפיות
מאת
פורום
נושא
10
לעניות דעתי, טיפול והתייחסות לדרופ שאחרי סשן (בדרך יום-יומיים אחרי, לפעמים יותר) הוא חלק בלתי נפרד מהאפטרקר, שהוא חלק בלתי נפרד מהסשן.
אני תמיד מתאם ציפיות לפני סשן, תמיד זמין למסושן-ת בימים שאחרי, ע ...
שלישי יול' 07, 2026 12:09 am • 15 תגובות • 809 צפיות
מאת
פורום