בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

פרסומים מאת Logain(נשלט)
8 תוצאות
1
אם מדובר בדרישות שכוללות הוצאה כספית זה כבר דגל אדום… גם אחרי ההיכרות (למי שזה לא הפטיש שלו ספציפית) אבל בטח שלפני. ואם אתה נדרש לפתוח את הארנק לפני שהיה אפילו אימות או שיחת טלפון אז כנראה שנפלת על נו ...
רביעי יונ' 26, 2024 5:36 pm • 12 תגובות • 1907 צפיות
2
אז תעשה חושבים לבד עם עצמך אם זה מתאים לך או לא. בשביל מה צריך לערב את כל הכלוב בעניין ? הנה מצאת תשובה בין אם היא פייק או לא זה רק אתה יודע. ועכשיו תעשה החלטה עם עצמך אם מתאים לך להתחתן איתה או לא. ...
שישי ספט' 22, 2023 3:19 pm • 19 תגובות • 1896 צפיות
מאת
פורום
נושא
3
למה את חושבת או לושב שזה פייק על סמך מה בדיוק?

כי עברת תוך כמה ימים מ״מה אומר הקעקוע הזה?״ ל״אז היא אמרה לי שזה ככה וככה״. כי היא לא הייתה זורקת לך את זה ככה בפנים אלא משקרת או מטפטפת לך את זה לאט. ...
שישי ספט' 22, 2023 3:11 pm • 19 תגובות • 1896 צפיות
מאת
פורום
נושא
5
אם הוא באמת נחוש לגמור אז שום כלוב שבעולם לא יעצור אותו. כלובי צניעות הם יותר אביזר אופנתי סימבולי.
רצועה מסביב למותניים שמתחברת לכלוב או תחתונים צמודים יכולים למנוע מכלוב קטן ליפול לבד.
רובם לא מא ...
שישי יונ' 23, 2023 5:01 pm • 3 תגובות • 914 צפיות
מאת
פורום
6
אני נגד.
נשמע לי מאוד הגיוני להיות מסוגל לראות שאין הוצאת דיבה או אאוטינג גם בבלוג שהכותב חסם.
הטיעון של ישתמשו במידע כדי לעקוב או להטריד פחות רלוונטי בעיני, הכלוב מזהיר מפרסום פרטים מזהים ומי שיע ...
חמישי יונ' 08, 2023 5:18 pm • 99 תגובות • 7989 צפיות
מאת
נושא
7
אני לא חושב שמישהו מתחיל כמנקה או מונית. בטוח יש אנשים שזאת הפנטזיה שלהם אבל אצל רובם זה קורה אחרי שהתייאשו מלמצוא את מה שהם באמת רוצים או שהם רוצים להכניס רגל לדלת ומקווים שזה יתפתח.

נשלטות פחות ח ...
שישי מרץ 31, 2023 11:32 am • 26 תגובות • 3093 צפיות
מאת
פורום
8
הקונצנזוס ברוב האתרים המוקדשים לנושא באנגלית הוא שאת רוב האיברים ניתן לשלוף החוצה כשהם במצב רפוי אם אין פירסינג ועיגון מתאים.

כלוב וטבעת המתאימים לגודל הלובש לא אמורים לאפשר את זה בטעות אלא אם כן מ ...
ראשון מרץ 26, 2023 10:57 pm • 9 תגובות • 1497 צפיות