31
פרסומים מאת Lady Vamp(שולטת)
62 תוצאות
|
32
ניראה שיש עוד אנשים שאוהבים את זה , איזה צחוקים.
גם אני נהנתי לשגע את חבר שלי כאשר הנייד צלצל באמצע... זה כל כך כיף לראות אותו מתאפק לדבר רגיל בלי להשמי צלילים מוזרים.
חחחח.... ...
גם אני נהנתי לשגע את חבר שלי כאשר הנייד צלצל באמצע... זה כל כך כיף לראות אותו מתאפק לדבר רגיל בלי להשמי צלילים מוזרים.
חחחח.... ...
שבת יונ' 11, 2005 4:19 pm
•
38 תגובות
•
5581 צפיות
33
מסכימה טיפוס!
אני הגעתי לכאן כאשר חברה טובה שלי, אמרה בפרום וונילי לחלוטין משהו שהדליק רק אצלי את העניים... יוציים אחרי שגעתי אותה שתספר למה היא התכוונה באמירה. קיבלתי כמה לינקים של כמה אתרים מובילים ...
אני הגעתי לכאן כאשר חברה טובה שלי, אמרה בפרום וונילי לחלוטין משהו שהדליק רק אצלי את העניים... יוציים אחרי שגעתי אותה שתספר למה היא התכוונה באמירה. קיבלתי כמה לינקים של כמה אתרים מובילים ...
שבת יונ' 11, 2005 4:08 pm
•
17 תגובות
•
5296 צפיות
34
בעיה נוספת היא שחסרים כוכים אינטימיים או תאים כמו שיש בדאנג'ן על מנת שהוא יהיה מקום הולם לפעילות של BDSM
לא ממש מדוייק כנראה לא חיפשת מספיק טוב
אודה ואתוודה שהאוירה היתה מעט ...
לא ממש מדוייק כנראה לא חיפשת מספיק טוב
אודה ואתוודה שהאוירה היתה מעט ...
שישי יונ' 10, 2005 2:30 am
•
13 תגובות
•
4034 צפיות
36
הודעה חשובה מאוד!
אני מבקשת מכל האנשים שנרשמו למסיבה לשלוח אימל חוזר. יש תקלה תכנית זמנית באימל הקודם ואין באפשרותי להיכנס לשם כדי לאשר השתתפות ולשלוח הזמנה עם כתובת מדוייקת.
צר לי על הטרחה הנוספת. ...
אני מבקשת מכל האנשים שנרשמו למסיבה לשלוח אימל חוזר. יש תקלה תכנית זמנית באימל הקודם ואין באפשרותי להיכנס לשם כדי לאשר השתתפות ולשלוח הזמנה עם כתובת מדוייקת.
ראשון יונ' 05, 2005 9:53 pm
•
1 תגובות
•
1570 צפיות
37
הודעה חשובה מאוד!
ראשון יונ' 05, 2005 9:49 pm
•
1 תגובות
•
1864 צפיות
38
טוב אז כמו שהבטחנו סוף סוף זה קורא!
מסיבה פרטית בה נגלה את כל סודות הבדס"מ
זה קורא ביום ג' ה- 07.06.05
החל משעה 21:00 במועדון הטירה THORHEIM ת"א
לפרטים והרשמה bdsmparty@walla.com
http://planet. ...
מסיבה פרטית בה נגלה את כל סודות הבדס"מ
זה קורא ביום ג' ה- 07.06.05
החל משעה 21:00 במועדון הטירה THORHEIM ת"א
לפרטים והרשמה bdsmparty@walla.com
http://planet. ...
שני מאי 30, 2005 1:36 pm
•
1 תגובות
•
1864 צפיות
39
40
חבל שיש צורך לכתוב את הדברים האלה הם אמורים להיות ברורים מעליו!
כל הכבוד על היוזמה...
כל הכבוד על היוזמה...
ראשון ינו' 09, 2005 6:43 pm
•
13 תגובות
•
3858 צפיות