31
פרסומים מאת SubFlower(נשלטת){Mr. SL}
97 תוצאות
|
33
השאלה הייתה "האם ניתן לקיים סשן ללא מעורבות רגשית".
סשן זה מצב בו שני אנשים "מלבנים" את נטיותיהם סאדו - מזוכיסטיים, יחדיו. לא מדובר בחיים משותפים ארוכי טווח ולא בניהול משק בית משותף. זהו קשר פיזי שה ...
סשן זה מצב בו שני אנשים "מלבנים" את נטיותיהם סאדו - מזוכיסטיים, יחדיו. לא מדובר בחיים משותפים ארוכי טווח ולא בניהול משק בית משותף. זהו קשר פיזי שה ...
רביעי יול' 16, 2003 1:14 pm
•
22 תגובות
•
6489 צפיות
34
לכל סיר המכסה שלו. שלי מן הסתם שונה ממכסה של אחרת ולהפך. אידיאלי? לא יודעת, עברתי קצת את תקופת הילדות בה היו לי אלילים והאמנתי שאבא שלי מושלם והכי גבוה בעולם. ישנם דומים המתקרבים לאידיאל יותר ויש אלו ...
רביעי יול' 16, 2003 12:26 pm
•
10 תגובות
•
4309 צפיות
35
אני מקווה שתרגום של דומדומינה את דבריך, אכן נכון, אחרת תצטרך לתרגם את עצמך. אתה בהחלט לא ברור ו... מרגיז, כמות ששמת לב מן הסתם. ...
שני יול' 14, 2003 6:36 pm
•
25 תגובות
•
7707 צפיות
36
מריק אתה בטוח שאתה יודע מה אתה מחפש ואיפה?
ועוד שאלה:
אתה בטוח שאתה קורא נכון?
התרשמתי שלא ממש וגם לא בפעם השלישית וגם לא כשמקראים לך בקול רם. אז אולי לפני שאתה מתלונן, תביט במראה. ...
ועוד שאלה:
אתה בטוח שאתה קורא נכון?
התרשמתי שלא ממש וגם לא בפעם השלישית וגם לא כשמקראים לך בקול רם. אז אולי לפני שאתה מתלונן, תביט במראה. ...
ראשון יול' 13, 2003 6:24 pm
•
16 תגובות
•
5196 צפיות
37
דמי, יקירי, צפופה בזמן אני, אך אמצאו ואתן לך את כל ההיבטים הפסיכולוגיים האפשריים עם שמות וכו'...
אחרי שמונה שנות לימודים נקבע כי אוכל לקרוא לעצמי פסיכולוגית ובהחלט לעשות אי אילו אנאליזות, לא לך.
...
אחרי שמונה שנות לימודים נקבע כי אוכל לקרוא לעצמי פסיכולוגית ובהחלט לעשות אי אילו אנאליזות, לא לך.
...
חמישי יול' 10, 2003 8:54 pm
•
43 תגובות
•
11825 צפיות
38
דמי, לצערי אתה נעול על דעתך, אינך מאפשר לשום רבד של אופי ו/או חיים לחדור דרך דעותיך. מרשה לעצמך לערוך פסיכו-אנאליזות לדמויות המשתתפות וגרוע מכך, מאיים בנסוחיך.
לא אמשיך את ויכוחיי עמך, אם ברצונך לר ...
לא אמשיך את ויכוחיי עמך, אם ברצונך לר ...
חמישי יול' 10, 2003 8:57 am
•
43 תגובות
•
11825 צפיות