שועלית |
לפני שנה •
20 בנוב׳ 2022
לפני שנה •
20 בנוב׳ 2022
שועלית • 20 בנוב׳ 2022
חייתי במערכת יחסים ונילית עם 'קינקסטר' שהתגלה כונילי עד כדי שעמום.
האהבה שלנו החזיקה אותנו 8.5 שנים לא קלות בכלל. ובסוף נשברתי וחזרתי לעולם הבדסמ ישר לתוך מערכת שליטה מחייבת. אני מסורה לאדוני עד אין קץ ואוהבת אותו אהבת נפש, אבל זו לא אהבה רומנטית. אני עשיתי את הבחירה לשחרר את הוניל בחיי לטובת הבדסמ כי כבר לא מצאתי את עצמי בוניל. והנה רצה הגורל ונזדמן לדרכי אדם בדסמי, רגיש מבין ומכיל, שמכבד את מקומה של הדינמיקה עם אדוני בחיי ומאפשר לי להמשיך את המסע שלי. מאחלת שכל החלטה שתקחי תהיה לך הנכונה והמדוייקת בעבורך. |
|
הלן הדוב |
לפני שנה •
21 בנוב׳ 2022
לפני שנה •
21 בנוב׳ 2022
הלן הדוב • 21 בנוב׳ 2022
תמיד בכל דבר יש לנו צורך מסויים לבחור ומציאות העולם היא כזו שבדרך כלל אנחנו נאלץ להיתפשר בצורה כזו או אחרת.
הינה התובנה שלי בנושא - אהבה היא דבר שיש או שאין. אי אפשר ללמוד לאהוב אהבה רומנטית. לעומת זאת, במשך השנים למדתי לאהוב הרבה דברים שקודם לא עשו לי את זה ובדס"מ זה אחד מהם. אני בחרתי להקדיש את עצמי קודם לאהבה ואחרי זה, אם יהיה לזה מקום - לקינק. וכן, התמזל מזלי ונפגשתי במקרה עם אדם שהתאהבתי בו ושהתאהב בי ושנינו קינקים אז יש לשני הדברים מקום לצמוח. אבל לפעמים בגלל מי שאנחנו אין מקום לקינק ונאלצים לשים אותו בצד. וזה בסדר. החיים ארוכים ובדסמ הוא רק חלק. אני לא חושבת שאוכל להיות בזוגיות ונילית לגמרי אבל חצי חצי? למה לא. |
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנה •
21 בנוב׳ 2022
לפני שנה •
21 בנוב׳ 2022
WitchFuneral(שולט) • 21 בנוב׳ 2022
הלן הדובה כתב/ה: תמיד בכל דבר יש לנו צורך מסויים לבחור ומציאות העולם היא כזו שבדרך כלל אנחנו נאלץ להיתפשר בצורה כזו או אחרת.
הינה התובנה שלי בנושא - אהבה היא דבר שיש או שאין. אי אפשר ללמוד לאהוב אהבה רומנטית. לעומת זאת, במשך השנים למדתי לאהוב הרבה דברים שקודם לא עשו לי את זה ובדס"מ זה אחד מהם. אני בחרתי להקדיש את עצמי קודם לאהבה ואחרי זה, אם יהיה לזה מקום - לקינק. וכן, התמזל מזלי ונפגשתי במקרה עם אדם שהתאהבתי בו ושהתאהב בי ושנינו קינקים אז יש לשני הדברים מקום לצמוח. אבל לפעמים בגלל מי שאנחנו אין מקום לקינק ונאלצים לשים אותו בצד. וזה בסדר. החיים ארוכים ובדסמ הוא רק חלק. אני לא חושבת שאוכל להיות בזוגיות ונילית לגמרי אבל חצי חצי? למה לא. מה זה משנה, במילא כשאתה גומר / לא חרמן הכול אותו חרא. עדיף כבר אהבה. מיניות זה זול בהרבה, לא סתם מסתכלים מוזר על נכים שמתאבדים בשביל בתולות. |
|
הלן הדוב |
לפני שנה •
21 בנוב׳ 2022
לפני שנה •
21 בנוב׳ 2022
הלן הדוב • 21 בנוב׳ 2022
WitchFuneral כתב/ה: הלן הדובה כתב/ה: תמיד בכל דבר יש לנו צורך מסויים לבחור ומציאות העולם היא כזו שבדרך כלל אנחנו נאלץ להיתפשר בצורה כזו או אחרת.
הינה התובנה שלי בנושא - אהבה היא דבר שיש או שאין. אי אפשר ללמוד לאהוב אהבה רומנטית. לעומת זאת, במשך השנים למדתי לאהוב הרבה דברים שקודם לא עשו לי את זה ובדס"מ זה אחד מהם. אני בחרתי להקדיש את עצמי קודם לאהבה ואחרי זה, אם יהיה לזה מקום - לקינק. וכן, התמזל מזלי ונפגשתי במקרה עם אדם שהתאהבתי בו ושהתאהב בי ושנינו קינקים אז יש לשני הדברים מקום לצמוח. אבל לפעמים בגלל מי שאנחנו אין מקום לקינק ונאלצים לשים אותו בצד. וזה בסדר. החיים ארוכים ובדסמ הוא רק חלק. אני לא חושבת שאוכל להיות בזוגיות ונילית לגמרי אבל חצי חצי? למה לא. מה זה משנה, במילא כשאתה גומר / לא חרמן הכול אותו חרא. עדיף כבר אהבה. מיניות זה זול בהרבה, לא סתם מסתכלים מוזר על נכים שמתאבדים בשביל בתולות. בדסמ וקינק הם חלק משפת האהבה שלי ואינם קשורים ישירות לסקס. יש ימים שבהם כל כך לא בא לי על סקס שלא יעמוד לי ואני עדיין ארצה לגרום לצד השני עונג מרטיט באמצעות כאב ושליטה. או להפך. להישלט. סקס זה דבר קצר. נחמד אבל קצר. |
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנה •
21 בנוב׳ 2022
לפני שנה •
21 בנוב׳ 2022
WitchFuneral(שולט) • 21 בנוב׳ 2022
הלן הדובה כתב/ה: WitchFuneral כתב/ה: הלן הדובה כתב/ה: תמיד בכל דבר יש לנו צורך מסויים לבחור ומציאות העולם היא כזו שבדרך כלל אנחנו נאלץ להיתפשר בצורה כזו או אחרת.
הינה התובנה שלי בנושא - אהבה היא דבר שיש או שאין. אי אפשר ללמוד לאהוב אהבה רומנטית. לעומת זאת, במשך השנים למדתי לאהוב הרבה דברים שקודם לא עשו לי את זה ובדס"מ זה אחד מהם. אני בחרתי להקדיש את עצמי קודם לאהבה ואחרי זה, אם יהיה לזה מקום - לקינק. וכן, התמזל מזלי ונפגשתי במקרה עם אדם שהתאהבתי בו ושהתאהב בי ושנינו קינקים אז יש לשני הדברים מקום לצמוח. אבל לפעמים בגלל מי שאנחנו אין מקום לקינק ונאלצים לשים אותו בצד. וזה בסדר. החיים ארוכים ובדסמ הוא רק חלק. אני לא חושבת שאוכל להיות בזוגיות ונילית לגמרי אבל חצי חצי? למה לא. מה זה משנה, במילא כשאתה גומר / לא חרמן הכול אותו חרא. עדיף כבר אהבה. מיניות זה זול בהרבה, לא סתם מסתכלים מוזר על נכים שמתאבדים בשביל בתולות. בדסמ וקינק הם חלק משפת האהבה שלי ואינם קשורים ישירות לסקס. יש ימים שבהם כל כך לא בא לי על סקס שלא יעמוד לי ואני עדיין ארצה לגרום לצד השני עונג מרטיט באמצעות כאב ושליטה. או להפך. להישלט. סקס זה דבר קצר. נחמד אבל קצר. מוזר. בלי אנרגיה מינית אין לי רצון להכאיב. לרדת עוד בסדר, אבל להכאיב? |
|
GoodasHell |
לפני שנה •
21 בנוב׳ 2022
לפני שנה •
21 בנוב׳ 2022
GoodasHell • 21 בנוב׳ 2022
אין לי תשובה עבורך אבל הזדהתי מאוד עם מה שכתבת.
|
|
מלישס(סדיסטית) |
לפני שנה •
21 בנוב׳ 2022
לפני שנה •
21 בנוב׳ 2022
מלישס(סדיסטית) • 21 בנוב׳ 2022
אגיד לך מה דעתי..להתאהב. לאהוב..זה דבר שקורה אחד ל.
לא מתאהבים בכל אחד. לא מפתחים רומנטיקה ואינטימיות אמיתית עם כל אחד.. אני לא הייתי מוותרת.. שווה לנסות. אם לא ילך תמיד תוכלי לחזור לכאן..ואולי שווה לדבר איתו שוב. השולט שאת מדברת עליו מציע לך משהו מיני. את הדבר המיני הזה תמיד תוכלי למצוא.. לעומת זאת , אהבה זה לא משהו שקל למצוא.. שווה לך לחשוב היטב על הדברים. אפילו לעשות רשימה של יתרונות וחסרונות עם הבחור שלך והשולט ההוא (טבלה בנפרד לכל אדם). כנסי לעומק ותבדקי את עצמך.. ואת לא חייבת לקחת החלטה ביום אחד .שווה לחשוב ולישון עם הדברים |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני שנה •
21 בנוב׳ 2022
לפני שנה •
21 בנוב׳ 2022
ArchAngel(שולטת) • 21 בנוב׳ 2022
ככל שעברו השנים שלי בקהילה הבנתי שיכולות להיות יותר משתי אופציות דיכוטומיות להתלבט ביניהן.
תמיד אפשר לצאת למסע אחר האופציה שלישית, רק שזה מסע שטומן בחובו חסר וודאות שלא הכי נעים לשהות בתוכו, והמסע לוקח זמן ואין לדעת מתי ואיך יסתיים. אבל זה מרגיש לי שווה את זה כשמולי היו שתי אופציות שכל אחת מהן הרגישה כויתור שמילא רק צורך אחד אבל השאיר אותי רעבה לאחר. היום אני נשואה למישהו שהכרתי כאן, יש לנו גם בדס"מ וגם אהבה. זה לקח 8 שנים של חוסר וודאות שבכלל "אפשרות שלישית" כזו קיימת, אבל לי זה עבד. וזאת החוויה האישית שלי בעניין. |
|
Lady Hightower(נשלטת) |
לפני שנה •
21 בנוב׳ 2022
לפני שנה •
21 בנוב׳ 2022
Lady Hightower(נשלטת) • 21 בנוב׳ 2022
ArchAngel כתב/ה: ככל שעברו השנים שלי בקהילה הבנתי שיכולות להיות יותר משתי אופציות דיכוטומיות להתלבט ביניהן.
תמיד אפשר לצאת למסע אחר האופציה שלישית, רק שזה מסע שטומן בחובו חסר וודאות שלא הכי נעים לשהות בתוכו, והמסע לוקח זמן ואין לדעת מתי ואיך יסתיים. אבל זה מרגיש לי שווה את זה כשמולי היו שתי אופציות שכל אחת מהן הרגישה כויתור שמילא רק צורך אחד אבל השאיר אותי רעבה לאחר. היום אני נשואה למישהו שהכרתי כאן, יש לנו גם בדס"מ וגם אהבה. זה לקח 8 שנים של חוסר וודאות שבכלל "אפשרות שלישית" כזו קיימת, אבל לי זה עבד. וזאת החוויה האישית שלי בעניין. זו בהחלט נקודת מבט מרעננת. תודה |
|
Lady Hightower(נשלטת) |
לפני שנה •
22 בנוב׳ 2022
לפני שנה •
22 בנוב׳ 2022
Lady Hightower(נשלטת) • 22 בנוב׳ 2022
תודה רבה לכל מי לפינה מזמנו וממרצו לקרוא ולהגיב לי!
עזרתם לי המון - גם להרגיש טוב יותר, גם לסדר את המחשבות וגם להגיע להחלטה. יש כאן אנשים באמת מיוחדים. קארמה טובה בדרך אליכם |
|