DiBella(שולטת) |
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
2 בנוב׳ 2024
DiBella(שולטת) • 2 בנוב׳ 2024
מעוניינת! (:
|
|
lustygyal |
לפני שבועיים •
3 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
3 בנוב׳ 2024
lustygyal • 3 בנוב׳ 2024
הייי אשמח גם🫶🏽☺️
|
|
לסבית תמימה(נשלטת) |
לפני שבועיים •
3 בנוב׳ 2024
לפני שבועיים •
3 בנוב׳ 2024
לסבית תמימה(נשלטת) • 3 בנוב׳ 2024
כן בבקשה
|
|
mommy |
לפני שבועיים •
3 בנוב׳ 2024
Re: מאנצ' חברי, פלטוני, ל*נשים* בגילאי 21 - 35
לפני שבועיים •
3 בנוב׳ 2024
mommy • 3 בנוב׳ 2024
כרוב קייל כתב/ה: אז אני רוצה קהילה של נשים בדסמיות בגילי, מאחר ואין כזו (אולי יש ואני לא מכירה). אמרתי יאללה, אני אקים.
שנכיר, נשתף בחוויות בדסמיות, חששות בדסמיות, נלך אולי גם לליינים ביחד. בלי קינק שיימינג! כמובן. האם יהיה ביקוש? מי שמעוניינת אשמח שתגיב או תכתוב לי בפרטי, שאדע אם להוציא לפועל באזור המרכז גם אניי |
|
HarleyQ-InDisguise |
לפני יום •
17 בנוב׳ 2024
Re: מאנצ' חברי, פלטוני, ל*נשים* בגילאי 21 - 35
לפני יום •
17 בנוב׳ 2024
HarleyQ-InDisguise • 17 בנוב׳ 2024
כרוב קייל כתב/ה: אז אני רוצה קהילה של נשים בדסמיות בגילי, מאחר ואין כזו (אולי יש ואני לא מכירה). אמרתי יאללה, אני אקים.
שנכיר, נשתף בחוויות בדסמיות, חששות בדסמיות, נלך אולי גם לליינים ביחד. בלי קינק שיימינג! כמובן. האם יהיה ביקוש? מי שמעוניינת אשמח שתגיב או תכתוב לי בפרטי, שאדע אם להוציא לפועל באזור המרכז כנללל, לגמרי אשמח להצטרף רעיון מדהים! |
|
Adonai Elah Elahin |
לפני 23 שעות •
17 בנוב׳ 2024
לפני 23 שעות •
17 בנוב׳ 2024
Adonai Elah Elahin • 17 בנוב׳ 2024
היוזמה חמודה אבל חבל על הגבלת הגילאים, לא עבורי אלא ראיתי שמישהי כאן הביעה שחבל לה שהיא חורגת בשנה מהטווח וחשבתי לעצמי מה זה הבולשיט הזה. אני מבינה שאת רוצה נשים באזור הגיל שלך ועדיין הטווח נראה לי כה שרירותי, יצא לי ליהנות בחברת נשים בגילאי הארבעים ומעלה (ובחיי שברוחן הן היו יותר צעירות ומלאות חיים ממני) וגם בגילאי העשרים.
|
|
מלישס(סדיסטית) |
לפני 15 שעות •
18 בנוב׳ 2024
לפני 15 שעות •
18 בנוב׳ 2024
מלישס(סדיסטית) • 18 בנוב׳ 2024
אשמח !
|
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 15 שעות •
18 בנוב׳ 2024
לפני 15 שעות •
18 בנוב׳ 2024
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 18 בנוב׳ 2024
רעיון נפלא.
עברתי את הגיל, בהצלחה לכן ממש אשמח לבוא או לעזור אם לא תהיה מגבלת גיל. |
|
יפה קצת משונה{קרוסית} |
לפני 13 שעות •
18 בנוב׳ 2024
לפני 13 שעות •
18 בנוב׳ 2024
יפה קצת משונה{קרוסית} • 18 בנוב׳ 2024
Adonai Elah Elahin כתב/ה: היוזמה חמודה אבל חבל על הגבלת הגילאים, לא עבורי אלא ראיתי שמישהי כאן הביעה שחבל לה שהיא חורגת בשנה מהטווח וחשבתי לעצמי מה זה הבולשיט הזה. אני מבינה שאת רוצה נשים באזור הגיל שלך ועדיין הטווח נראה לי כה שרירותי, יצא לי ליהנות בחברת נשים בגילאי הארבעים ומעלה (ובחיי שברוחן הן היו יותר צעירות ומלאות חיים ממני) וגם בגילאי העשרים.
ראשית, לגמרי צודקת.יכולה להבין (אך לא מסכימה!) למה לפעמים מגבילים בפליי, אבל במאנצ? מה ההגיון? אגב, גם בפליי ראיתי בני 20+ משחקים/ות עם 50+ (ולדעתי גם 60+). חייבת לציין שאני מכירה את זו "שפספסה בשנה", ממש הופתעתי כי הייתי בטוחה שהיא הרבה פחות גם מבחינת מראה (מצודד ביותר) וגם מה שמקרינה (המון קסם!), איזה הפסד! אז מעבר לזה שזה לא מכבד נשים קצת בוגרות יותר, האם זה ממכבד את אלו שכן בגיל? ממש לא! הרי זה שם אישה בת 35 במקום שהיא תהייה הכי מבוגרת,כיף לה עם זה? היא תרצה? זה מכבד? ואם יש אישה בת 30 שכן מתאים זה לפגוש בת 40. ויתכן שאם תתירי, אז אותה בת 30 עשויה לפגוש במאנצ את אהבת חייה (שעשויה להיות בת 40), למה תאסרי זאת עליה? זה מכבד? כאשר את עושה הגבלה, את לא רק מגבילה את אלו שלא יגיעו, את גם מגבילה את אלו שכן מגיעות, תזכרי את זה. למה לא לאפשר לכולן, וכל אחת תחליט לעצמה עם מי היא רוצה אינטרקציה ועם מי לא? |
|
StreetCat(שולטת) |
לפני 12 שעות •
18 בנוב׳ 2024
לפני 12 שעות •
18 בנוב׳ 2024
StreetCat(שולטת) • 18 בנוב׳ 2024
כותב השרשור כתבה בצורה מאוד ברורה את הרצון *שלה*
"קהילה של נשים בגיל שלי" אז כן, הגבלה של טווח גילאי היא חשובה במקרה כזה. ואם היא רוצה לארגן מאנצ' מוגבל בגיל - זה עונה על הצורך והרצון שלה. האם היא מפסידה נשים בטווח גילאים שונה? לא. זה לא הרצון ולא המטרה שלה להכיר אותן. לא משנה כמה מיוחדות, מקסימות או כיפיות הן. וכן, צריך לשים חיתוך איפשהו. כי אם אפשר 36, אז אפשר גם 37 וכך הלאה.. ונוצר פספוס של המטרה המקורית. מי שפשוט רוצה להכיר נשים בלי הגבלת גילאים - יכולה ללכת לכל מאנצ' שהוא, הם לרוב לא מוגבלים בגיל ויש שם שלל נשים בשלל גילאים, והרבה מהן ישמחו להכיר חברות חדשות. ואני תמיד בעד עוד מאנצ'ים, אז אם יש תחושה של חסך מסוים - אפשר להרים את הכפפה ולארגן מאנצ' רק לנשים בלי הגבלת גיל. או כל דבר אחר שרוצים. |
|