סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

שליטה מעצימה?

ivy sweet​(נשלטת)
לפני שנה • 7 בינו׳ 2025
ivy sweet​(נשלטת) • 7 בינו׳ 2025
יש שולטים שאכפת להם מהחיים של הנשלטות שלהם, ובאמצעות השליטה ומערכת היחסים הבדסמית, הם עוזרים לה בכל תחומי החיים, משם גם יכולה להיגזר העצמה.
לא משהו שמתאפשר בקשרים על טהרת הסשנים ודומיהם, כמובן
יולי Yuli​(לא בעסק)​{טדי}
לפני שנה • 7 בינו׳ 2025
Bluecollar כתב/ה:
האם תפקיד הדולט להיות מנטור או קאוצ'ר?
לשנות את החיים של הנשלט?

**המשך לתגובות ופוסטים שונים

לדעתי לא. אבל יש אנשים שזה הקטע שלהם.
Sunna סאנה​(שולטת)
לפני שנה • 7 בינו׳ 2025
Sunna סאנה​(שולטת) • 7 בינו׳ 2025
FootJunky כתב/ה:
מאלף פיות כתב/ה:
ואו, איזו הרמה להנחתה....
בעיני אין דבר נורא יותר מלראות בדסם בתור פרקטיקה של שבירה של הנשלט. זה כל כך לא נכון.
זה קר, טכני ומעל הכל - פוגעני.
מערכת יחסים בדסמית טובה צריכה להיות חמה. לאפשר מרחב בטוח לשני הצדדים להגשים את עצמם בדרכים שבלתי אפשריות ביתר הזמן, או מול מעגלי חיים אחרים.
ליצור "מרחב בטוח" שבו זה לא רק אפשרי אלא גם טוב ונכון לאפשר לצד הנשלט לחוות כאב, השפלה, קשירה או כל מאפיין אחר של בדסם. לדעת שאפשר וזה בסדר לרדת הכי נמוך שרק אפשר, אבל בלי להשבר.
וכל זה מתוך תחושה של הישג, של גאווה. כזו שבזכותה, אחר כך מול כל יתר העולם, הנשלטת יכולה להיות האישה הכי חזקה ומועצמת שהיא יכולה להיות.

תודה על התשובה
ניכר שאתה מאמין במה שכתבת בכל ליבך
אני פשוט לא מצליח להתחבר ללוגיקה: אאפשר לה מרחב שבו היא יכולה לרדת הכי נמוך -----> היא יוצאת לעולם מועצמת
זה לא אומר שאתה לא צודק, רק שאני לא מבין ומתחבר לזה... זו לא החוויה שלי.
אגב, אין קשר ל"לשבור את הנשלט" - אותי אף אחד לא ניסה לשבור, ולא נשברתי
עדיין, לא יצאתי לעולם מועצם...

אני אשתף כדומית מהסוג שנוטה להשפיל
אני אוהבת לתת חיזוקים וחיבה על כך שהסאבית משחררת מעצמה, מתירה לעצמה ללכת למקומות במיניות ובנפש שלרוב יש חוויה שלא יתקבלו, ולקבל אותה ככה, לאהוב אותה ככה (וגם כמובן אחרת).
יש העצמה גם בלהיות ״חור״ או מה שזה לא יהיה, כשהקשר הוא כזה בו יש הערכה, חיבה והערצה לסאבית אפילו על כך שהיא מוכנה להיות במקומות האלו, מתוך ידיעה של שני הצדדים שהיא הרבה יותר מזה, שהיא אדם טוב וחכם ומפותח בעל תחומי עניין ויכולות מדהימות, וגם שמותר לה להיות חור, או אפס לידי כששתינו החליטות על כך.
אני הבנתי מסאבים-ות חברות וגם שהיו לי בעבר שיכול להיות משהו מעצים בחוויה של ״מקבלים אותי גם בנקודות שאני לא תמיד מקבלת את עצמי, ואפילו ממש אוהבים אותי ככה, אבל גם רואים אותי כיותר מזה״. משהו ביכולת למורכבות הזאת יכולה לתת ביטחון בנקודות אחרות בחיים גם, מתוך ידיעה שכל החלקים שלנו רצויים, ואולי שאנחנו לא חייבים להיות בדיוק מה שהחברה מצפה מאיתנו כדי להיות טובים.
BrutallDom
לפני שנה • 7 בינו׳ 2025
BrutallDom • 7 בינו׳ 2025
מערכת יחסים צריכה להיות מעצימה. לשני בני הזוג.
וממילא גם השליטה שבתוך מערכת היחסים.
הוא​(שולט)
לפני שנה • 7 בינו׳ 2025
הוא​(שולט) • 7 בינו׳ 2025
כשניתנת אפשרות לצד שולט לשנות התנהגות בתהליך מבוקר , כשאני מצליח להזיז נשלטת מאזורי נוחות, מתוך ההיררכיה ומתוך אמפטיה- תתקיים העצמה.
אני לא בקשר שליטה רק כדי להעצים אני נהנה מהתהליכים מהקושי מהסבל שכרוך בחיוך זדוני רחב ועל הדרך יוצאת העצמה מודעת.
ומתוך האינטימיות וההכרות הקרובה אתה יודע איך היא תהיה טובה עבורה ועבורך.

לעיתים יש לי הרגשה שאם זה העיקר "העצמה " זה מתרשם כמו שטיק שיווקי. זה פועל יוצא ערך מוסף לא עיקר ההתכנסות לקשר רציני
LoveSick​(שולטת)
לפני שנה • 7 בינו׳ 2025
LoveSick​(שולטת) • 7 בינו׳ 2025
Bluecollar כתב/ה:
האם תפקיד הדולט להיות מנטור או קאוצ'ר?
לשנות את החיים של הנשלט?

**המשך לתגובות ופוסטים שונים

אני לא כאן בשביל להשפיל אתכם או כדי להעצים אתכם.
אתם כאן כדי לעשות מה שאני רוצה
פישוטו
לפני שנה • 7 בינו׳ 2025
פישוטו • 7 בינו׳ 2025
זה בהחלט מעצים. יש כמה סוגים להעצמה הזו בעיניי.

אתה דיברת בעצמך על השחרור והריחוף - בעצם ההגעה אליהם אתה נותן לעצמך חופש, החופש הזה משחרר אותך ויכול להיות מתורגם ליום יום שבא אחריו.
עם יותר שלווה ונחת, ופחות לחץ שפרקת במהלך הסשן.
אצלי, אני לפעמים יכול גם למשוך את השחרור הזה לכמה ימים אחריי, להתחבר ולמשוך את התחושות האלה ולרתום אותם לעזור לי בחיים.

יש העצמה נוספת שבאה מהגשמה עצמית - להתחבר לדחפים הכמוסים האלה שרודפים לנו את המוח שנים.
להתפלש בהם ולחזור למציאות אחרי ההגשמה.
לגלות שאתה אותו אדם שהיית לפני ואחרי, שהגשמה של הפנטזיות האלה לא הורידה ממך דבר, ולהפך - הצלחת להרגיש סוף סוף כמו כולם והגשמת חלומות ופנטזיות.
בעיניי זה מאןד מעצים להתחבר למקום הזה בוייב בלתי מתנצל ולעשות מה שעושה לי טוב.

ויש עוד סוג של העצמה שנובעת מההתמסרות שנותנים, כשהיא מגיעה בעטיפה של צד שולט שיודע לשמור ולקרוא אותך.
לפעמים הבנאדם שמולנו יודע כלכך טוב לנגן על הנפש שלנו שהוא מצליח לפרום בעיות ולגרד חוסר בטחון שהיה שם.
ומשם אחרי שמתמודדים ביחד עם הבעיות האלה שיכולות לצוף בתוך קשר שליטה.
כשמה שחשבת שהוא חסרון אצלך הופך ליתרון מול אדם שאתה מסור אליו.
זו תחושה סופר משחררת ומעצימה, ונורא עוזרת להתמודד עם המון בעיות וללכת קדימה בחיים.

אין זו טענה ששליטה היא סוג של טיפול, להפך.
פשוט בהתמודדות עם הצדדים האלה והאמוציות שתקשורת בדסמית רצינית מעלה, אפשר למצוא המון כוחות ועוצמה כשזה נעשה בדרך נכונה.
variation​(נשלט)
לפני שנה • 7 בינו׳ 2025
variation​(נשלט) • 7 בינו׳ 2025
אני חושב שזה פשוטו כמשמעו
הנשלט רוצה להרגיש מועצם על ידי השולטת שלו בכל מיני דרכים, כמו להרגיש אפס לעומתה, להרגיש נמוך יותר בהירכייה, להיות מושפל וכו' וכו', כל הדברים האלו ועוד הרבה אחרים מגדירים בערך את הנשלט, וכשהוא חווה אותם זה מעצים לו את הנשלטות שבו
שועל קרבות ותיק​(נשלט)
לפני שנה • 8 בינו׳ 2025
אני אנסה להסביר מהחוויה שלי,

כאשר השולטת מאפשרת לי להיות במקום שאני זקוק לו. ואני מרגיש שהיא עושה את זה לאו דווקא בשביל לספק את הצורך שלי להיות שם... אלא שהיא עושה את זה בגלל שלה יש צורך לשים אותי שם.. שזה שאני מתחתיה מספק את הצורך שלה להיות מעל .

זה כאילו שהכל משתלב לחוויה קוסמית אחת שאחריי זה שולחת אותי לעולם הגדול מועצם, חזק. מסופק.

למה?

הבסיס של זה הוא כי אני יודע שיש מישהי שלא רק מקבלת אותי ואת המקום שאני אוהב וזקוק להיות בו - אלא היא בעצמה זקוקה ואוהבת להיות בו בעצמה. וזה מאוד נעים. להרגיש שלם עם עצמך.

זה הדבר הכי מעצים שיכול להיותicon_smile.gif
ArchAngel​(שולטת)
לפני שנה • 8 בינו׳ 2025
ArchAngel​(שולטת) • 8 בינו׳ 2025
המונח "העצמה" מרגיש לי יומרני מדי, אני לא מתחברת אליו ואני לא משתמשת בו. אבל תפיסתי את השליטה/קינק שלי בהחלט יכולה להתכתב עם הקו הזה.

כלומר, לא רק שאני לא מגיעה לשם במטרה "לשבור אותו" או "להכניע אותו" או אפילו למצות ממנו פונקציה "שתשרת רק אותי".
המטרה שלי היא שיהיה לו נעים ומשחרר לא פחות ממני. המטרה שלי היא להעניק לו את החוויה הזו, ושהיא תהיה הדדית.

כמובן שאני לא מתיימרת לרפא או לטפל באף אחד ולשנות את חייו מהקצה אל הקצה, אני רק שואפת לכך שברגעים שאנחנו ביחד תיווצר בנינו אינטימיות, אמון, קרבה.
שאלו יאפשרו לשנינו להיחשף ללא חשש משיפוטיות בתוך עולם מלא ביקורת.
שנוכל לגעת בטאבואים שלנו, שניצור סביבה שבה אנחנו מבינים אחד את השני, בוטחים זה בזו מספיק כדי לגעת בנקודות הרגישות שלנו ולשכתב להן ביחד סוף טוב ומרגש לטעמנו.

במובן הזה, אני יכולה להבין למה מישהו יקרא לזה "מעצים".
כשבסופו של יום, אני שואפת שלצד השני ישאר חיוך על השפתיים כי נמשכתי אליו בזכות מי שהוא, שהוא ירגיש טוב עם עצמו על כל "מזורויותיו" במקום לנסות לשווא להילחם בהן, שיראה שאפשר לכוון אותן למקום מטיב במקום שאתפוס עליו טרמפ שאמור לשרת רק אותי.