![]() |
![]()
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
לפני חודש •
30 בינו׳ 2025
Kitty frank • 30 בינו׳ 2025
השפלה וכאב זה יותר בתחומי הטחינה האנאלית, אבל הבחוץ הוא נעים וכיפי. בעיני במיוחד כשזה משלב זיון כמו שצריך.למעשה, אני בטוחה שבשביל זה בורא עולם המציא את הדוגי, בשביל זיון מפרק, ואז אגודל רטוב שמעסה את התחת כשעוברים לזיון איטי לתפוס נשימה, וחוזר חלילה. אולי אפילו במיוחד בשביל זה בורא עולם המציא את האגודלים.
|
9
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
31 בינו׳ 2025
לפני חודש •
31 בינו׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 31 בינו׳ 2025
Kitty frank כתב/ה: השפלה וכאב זה יותר בתחומי הטחינה האנאלית, אבל הבחוץ הוא נעים וכיפי. בעיני במיוחד כשזה משלב זיון כמו שצריך.למעשה, אני בטוחה שבשביל זה בורא עולם המציא את הדוגי, בשביל זיון מפרק, ואז אגודל רטוב שמעסה את התחת כשעוברים לזיון איטי לתפוס נשימה, וחוזר חלילה. אולי אפילו במיוחד בשביל זה בורא עולם המציא את האגודלים.
השרשור הזה מוזר אבל רק רציתי להגיד שגם טחינה אנאלית, זה כייפי. למי שאוהב את זה. טוב מבחינתי גם השפלה זה כייף. ![]() |
3
|
אד הוק |
![]()
לפני חודש •
31 בינו׳ 2025
לפני חודש •
31 בינו׳ 2025
אד הוק • 31 בינו׳ 2025
Kitty frank כתב/ה: השפלה וכאב זה יותר בתחומי הטחינה האנאלית, אבל הבחוץ הוא נעים וכיפי. בעיני במיוחד כשזה משלב זיון כמו שצריך.למעשה, אני בטוחה שבשביל זה בורא עולם המציא את הדוגי, בשביל זיון מפרק, ואז אגודל רטוב שמעסה את התחת כשעוברים לזיון איטי לתפוס נשימה, וחוזר חלילה. אולי אפילו במיוחד בשביל זה בורא עולם המציא את האגודלים.
טחינה אנאלית נשמע כמו משהו שאייל שני יכול לומר. |
3
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
31 בינו׳ 2025
לפני חודש •
31 בינו׳ 2025
Kitty frank • 31 בינו׳ 2025
נראה לי שטחינה אנאלית זו טחינה שחסר לה מים, יענו היא צריכה להשתחרר קצת.
|
3
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
13 במרץ 2025
לפני שבועיים •
13 במרץ 2025
devil's baby(נשלטת) • 13 במרץ 2025
שוסי כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: לא כל מי שיודע מה טוב בשבילו עושה אנאלי? 🤔
כאילו, זה הרי כיף אז למה שאנשים לא יעשו את זה. וגם, זה נהיה קומן פרקטיס בפורנו וזה גורם למלא אנשים לחשוב שזה נורמטיבי. אולי זה גם עניין של גודל הזין. עם זין קטן עד בינוני נראה לי שכל אחת/ד תהנה. עם זין גדול במיוחד אני מניחה שיותר יהססו לנסות או יעצרו כי כואב. אם יש לו זין קטן אז אני מאמינה לו שכל האקסיות שלו אהבו אנאלי. בכל אופן, מה בעצם נעשה עם המידע הזה? למה זה מעניין אותך? סתם סקרנות אקדמית? מנסה להבין, חוץ מתחושת ההשפלה וההנאה מכאב שחלק מנשים נהנות מהן, איזה עוד הנאה יש באזור? אצל גברים יש את הערמונית. מה יש שם לנשים שיגרום להן להנות? בתור אחת שזה ממש הלחיץ אותה ועד היום תכלס אני לא ממש מצליחה חדירה אנאלית מלאה עם גבר אבל ביום שגיליתי כמה עונג יש באנאלי אפילו (ואולי בעיקר) עם אצבעות או צעצוכים קטנים אמאלה כמו הצטערתי שלא ניסיתי קודם חחח אני לא מספיק מבינה בביולוגיה כדי לדעת מה עושה את זה.. אבל אמאלה זה משהו אחר |
1
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
13 במרץ 2025
לפני שבועיים •
13 במרץ 2025
devil's baby(נשלטת) • 13 במרץ 2025
מאוד אוהבת גירוי אנאלי ויכולה לגמור כמעט רק ממנו
אבל הרבה פעמים גם ארגיש שחסר לי משהו ב"חור" השני חחח ןבאלי גירוי גם שם וכן הופתעתי לגלות כמה זה נהיה סבבה אנאלי גם אצל החברות הווניליות שלי חחח |
0
|