![]() |
![]()
לפני חודש •
20 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
20 בפבר׳ 2025
teacher(שולט) • 20 בפבר׳ 2025
למי שזוכר... כבר לפני 20 שנה פיתחנו ושכללנו את המכירה הפומבית בערבי המיילדום שלנו.
חלק מהנשים נמכרו על ידי השולטים שלהן, וחלק העמידו את עצמן, למכירה פומבית, כולן מבלי לדעת מראש מי יקנה אותן. תהליך המכירה כלל מדידות גוף, רשימת גבולות ומגבלות, הצגה פומבית על ידי הכרוז, כולל בדיקת הסחורה על ידי קונים פוטנציאלים וכמובן - שטר מכר מסודר. התחיל מסכומים שנועדו להעליב והסתיים בסכומים יפים שנתרמו למטרות טובות (כולל הכפלה של הסכום על ידינו). הפנטזיה היתה מאוד חזקה, והיישום שלה במציאות גם כן. אירוע מורכב, עם הרבה מאוד בקרה ופיקוח, אך מוצלח וגם חזר על עצמו מספר פעמים. הנשים הופשטו, בדקו להן את השיניים, הן נתבקשו לבצע משימות כדי להוכיח את כשירותן ובסופו של דבר לזמן מוגבל הן היו שייכות למישהו אחר שהן לא מכירות. חויה משפילה, מצחיקה, מפחידה ומלאה חוסר וודאות. הכרתי את כל המשתתפים באופן אישי, הכל התחיל וגם הסתיים - בטוב. (כתבתי את זה להזכיר שאפשר וכיף לממש פנטזיות במסגרת בדס״מית, גם אם מעורבת בזה חתיכת נייר.) |
2
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
20 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
20 בפבר׳ 2025
יש לי חולשה לרקדנים(נשלטת) • 20 בפבר׳ 2025
זו לא פנטזיה שמתחילים איתה במפגשים ראשונים, צריך קודם לבסס אמון, להתחיל הרבה יותר בקטן, לראות איך השולט.ת מגיב.ה לגבולות ועד כמה הוא/היא מכבד.ת גבולות, עד כמה הוא/היא מכבד.ת מילת ביטחון וכ'ו
|
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
21 בפבר׳ 2025
זה באמת קרה? נשמע הכי מדליק שיכול להיות.
לפני חודש •
21 בפבר׳ 2025
dror y • 21 בפבר׳ 2025
teacher כתב/ה: למי שזוכר... כבר לפני 20 שנה פיתחנו ושכללנו את המכירה הפומבית בערבי המיילדום שלנו.
חלק מהנשים נמכרו על ידי השולטים שלהן, וחלק העמידו את עצמן, למכירה פומבית, כולן מבלי לדעת מראש מי יקנה אותן. תהליך המכירה כלל מדידות גוף, רשימת גבולות ומגבלות, הצגה פומבית על ידי הכרוז, כולל בדיקת הסחורה על ידי קונים פוטנציאלים וכמובן - שטר מכר מסודר. התחיל מסכומים שנועדו להעליב והסתיים בסכומים יפים שנתרמו למטרות טובות (כולל הכפלה של הסכום על ידינו). הפנטזיה היתה מאוד חזקה, והיישום שלה במציאות גם כן. אירוע מורכב, עם הרבה מאוד בקרה ופיקוח, אך מוצלח וגם חזר על עצמו מספר פעמים. הנשים הופשטו, בדקו להן את השיניים, הן נתבקשו לבצע משימות כדי להוכיח את כשירותן ובסופו של דבר לזמן מוגבל הן היו שייכות למישהו אחר שהן לא מכירות. חויה משפילה, מצחיקה, מפחידה ומלאה חוסר וודאות. הכרתי את כל המשתתפים באופן אישי, הכל התחיל וגם הסתיים - בטוב. (כתבתי את זה להזכיר שאפשר וכיף לממש פנטזיות במסגרת בדס״מית, גם אם מעורבת בזה חתיכת נייר.) |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
21 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
21 בפבר׳ 2025
teacher(שולט) • 21 בפבר׳ 2025
קרה מאוד, ואפילו כמה פעמים.
לדעתי יש לי אפילו חלק משטרות המכר אצלי בארכיון. רוב האנשים השאירו את זה אצלם למזכרת. |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
21 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
21 בפבר׳ 2025
ve-ra • 21 בפבר׳ 2025
לא מאמינה שהשרשור הזה עוד בועט
אם כך, אצטט את עצמי ve-ra כתב/ה: כולם חולרות
מכאן תמשיכי לבד ואם בכל זאת תזדייני עם חברים שלו אל תבואי לבכות אחכ אמרו לך- כולם חולרות עכשיו תקראי את זה שמונה פעמים בוקר וערב מהסוף להתחלה וחוזר חלילה, ובהצלחה ומה שטיצ'ר כתב היה נכון ויפה לשעתו ולעידן ההוא שום דבר שרלוונטי לאקלים האנושי היום |
2
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
21 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
21 בפבר׳ 2025
שאני אבין, את קוראת לי זקן?!
![]() |
2
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
21 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
21 בפבר׳ 2025
ve-ra • 21 בפבר׳ 2025
teacher כתב/ה: שאני אבין, את קוראת לי זקן?!
![]() ואם אקרא? ממילא לא תשמע |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
21 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
21 בפבר׳ 2025
דווקא השמיעה שלי לא מראה סימני דעיכה,
שם אני חד מאי פעם. ראי שרשור ה"אודיופילים", (שמפתיע איך לא היה פה כזה עד כה, היות שמדובר בפיליה) רק אומר |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
21 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
21 בפבר׳ 2025
ve-ra • 21 בפבר׳ 2025
teacher כתב/ה: דווקא השמיעה שלי לא מראה סימני דעיכה,
שם אני חד מאי פעם. ראי שרשור ה"אודיופילים", (שמפתיע איך לא היה פה כזה עד כה, היות שמדובר בפיליה) רק אומר הלוואי והייתי יכולה לראות |
2
|