|
|
לפני 9 חודשים •
13 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
13 באפר׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 13 באפר׳ 2025
אני מסכימה איתך לגבי זה שהיה פה הדהוד מיותר שיצר אפקט סטרייסנד.
וברור שבני נוער תמיד יעשו דברים טיפשים, אבל יש הבדל בין בני נוער שמסיבה מוזרה מחליטים שקפסולות כביסה זה אכיל, לבין משחק שכל התכלית שלו הוא לאנוס. אפילו לא כאיזה אמצעי שמשרת את עלילה אלא המטרה הנשגבת להגיע אליה. (ואפילו בסיפורי אונס בתנ"ך הפואנטה היא לא "יאללה תאנסו כמה שיותר") אם טייד היו מתחילים לשווק את הקפסולות הרעילות שלהם כמשהו אכיל ולא מזיק, זו הייתה בעיה בדיוק כמו לשווק משחק אונס כשמשהו סבבה ולא מזיק. אבל כן יש לזה השלכות, ויש סיבה שחלות הגבלות על כל פעילות ומוצר שיש סיכון בחשיפה אליהם. גם סיגריות היום לא משווקים כמשהו מגניב בפרסומת צבועניות וסיסמאות על גבריות, אלא בקופסאות אפורות שרוב השטח שלהם הוא תזכורת כמה זה מסוכן ויש להפעיל שיקול דעת לגבי הסיכון שבוחרים להיחשף אליו. לא מפתיע שאנשים מצפים את הדומה לגבי מוצר (ומשחק הוא מוצר) שמתעסק באונס כמטרה להגיע אליה, וזה לא הופך אותם לחשוכים חסרי השראה. זו דאגה די לגטימית. תראי מה פורנו "רגיל" עושה לכמות לא מבוטלת של גברים (רק ששם אף אחד לא מיתמם לגבי ההקשר ולא קורא לזה "התפתחות השראתית", וכן יש בעניין שיח מתמיד והגבלות רלוונטיות שעוזרות להם להיכנס לפרופורציות מציאותיות), וההשפעה של משחקי אונס יכולה להיות חמורה יותר, בטח אם מזלזלים בביקורת שיש עליהם. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
13 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
13 באפר׳ 2025
כחש(נשלטת) • 13 באפר׳ 2025
אני חושבת שההשוואה בין משחק וירטואלי לקפסולות כביסה או סיגריות היא בעייתית קצת. קפסולות כביסה וסיגריות הן מוצרים פיזיים עם השלכות בריאותיות מוכחות ומיידיות. לעומת זאת, הקשר הסיבתי בין משחקי מחשב לבין התנהגות במציאות הוא הרבה פחות ישיר ומבוסס. אותו טיעון 'משחקים גורמים להתנהגות אלימה' נשמע כבר עשרות שנים לגבי משחקי יריות, והמחקרים לא מצאו קשר ישיר וברור.
לגבי פורנו - דווקא המחקר מראה שהגבלות וצנזורה לא בהכרח מועילות, בעוד שחינוך פתוח וכן בנושאי מיניות כן. באוסטרליה ניסו לאסור פורנו עם נשים בעלות חזה קטן בטענה שזה מעודד פדופיליה - האם זה באמת נראה למישהו פתרון הגיוני? אני מסכימה שיש צורך בדיון מתמיד ובהצבת גבולות, אבל חשוב שהגבולות לא יהיו מבוססים על תחושות בטן סובייקטיביות. לטעמי, סימון גיל ואזהרות תוכן הם פתרון סביר, אבל השטחת הדיון ל'זה יגרום לאונס' היא בדיוק סוג החשיבה שאני פחות מתחברת. אפשר לדאוג באופן לגיטימי מהשפעות אפשריות של תכנים ״בעייתיים״ מבלי לדרוש צנזורה מוחלטת, ואפשר להכיר במורכבות של ביטוי פנטזיות אנושיות מבלי לראות בהן עידוד לפשע. זה בדיוק המרחב האפור שחשוב להנכיח בדיון הזה. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
13 באפר׳ 2025
Re: משחק מחשב חדש המדמה אונס
לפני 9 חודשים •
13 באפר׳ 2025
Hominis • 13 באפר׳ 2025
כרוב קייל כתב/ה: No mercy
עכשיו המפתחים של המשחק אומרים שמעו, יש אנשים שזה הפטיש שלהם ובלה בלה בלה. אבל, זה משחק שכל המטרה שלו זה לאנוס נשים בברוטאליות. זה לא cnc בסופו של דבר. גם הוא אונס את אמא שלו כאילו זה לא role playing, ואין הכנה וכלום לפני אל תגידו לי זה cnc זה לא. אשמח שאנשים שהתנסו בפרקטיקות cnc יגיבו את דעתם שאני מקווה שתהיה שלילית על המשחק הזה ולעזאזל איך נותנים לזה לגיטימציה. לא מעניין. אונס הוא בהגדרה לא שפוי, וודאי שלא בטוח - וכל מהותו היא שלא בהסכמה. משחק תפקידים? אולי. הגם שאני אישית לא מתחבר, בשונה מאקט ברוטאלי בהסכמה שהוא משאת נפשן של לא מעט. סליחה על השמרנות, (ועוד בכלוב! צבוע שכמוני) - אבל מבחינתי זו תועבה. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
13 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
13 באפר׳ 2025
TironK(שולט) • 13 באפר׳ 2025
ואו, הורדה מסטים זה ממש קיצוני והאמת ממש מעניין. בכל זאת, sex with Hitler 2, זה בסדר... זה האמת נושא ממש מרתק ומחזיק את עצמי מלכתוב פה עמודים חחחח. אחלה דיון!
|
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
13 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
13 באפר׳ 2025
זאלופון(שולט) • 13 באפר׳ 2025
כרוב קייל כתב/ה: אם אתה מתחרמן מצפייה באונס, דיגיטלי או לא דיגיטלי, בסרט או בסדרת טלויזיה, כשהם שחקנים,זה עדיין לא מוסרי. פנטזיית אונס, יכולה לדבר על עצמי בלי להכליל, היא פנטזיה ללא הסכמה. יש רצון, זה שונה מהסכמה. גם גברים שיש להם פנטזיית אונס מרגישים רע על זה, ובצדק. לא הייתי רוצה לממש את הפנטזיה הזו עם מישהו שאומר"it is what it is" ואין לו נקיפות מצפון לגבי זה. בכל זאת זאת פנטזיית אונס. ואם לך אין, יש לך בעיה וזה לא קינק שיימינג. זה לא מוסרי להתחרמן מצפייה באונס. לפחות בלי נקיפות מצפון או משהו. אז תפיסת המוסר שלנו שונה. מבחינתי מוסרי לפנטז ולהתחרמן מה-כל, כל עוד לא פוגעים בנפש חיה. פדופיל שנמנע מכל מימוש למעט אוננות על חומרים שנוצרו ב-AI מוסרי יותר בעיניי מהגבר עם המיניות הכי סטנדרטית שעושה הכל בהסכמה אבל אחר כך מסנן ונעלם. אני גם יותר זקן ונמצא באתר הזה איזה מיליון שנה, אז עברתי מזמן את שלב נקיפות המצפון, חיבוטי הנפש והתהייה מה הפנטזיות האלה (וכל שאר השיט הבדסמי) אומרות עליי. כך שאין לי בעיה, ואם למישהו יש בעיה איתי, כנראה שפשוט נגשים פנטזיות בנפרד. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
13 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
13 באפר׳ 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 13 באפר׳ 2025
ArchAngel כתב/ה: ...
וברור שבני נוער תמיד יעשו דברים טיפשים, אבל יש הבדל בין בני נוער שמסיבה מוזרה מחליטים שקפסולות כביסה זה אכיל, לבין משחק שכל התכלית שלו הוא לאנוס. אפילו לא כאיזה אמצעי שמשרת את עלילה אלא המטרה הנשגבת להגיע אליה. (ואפילו בסיפורי אונס בתנ"ך הפואנטה היא לא "יאללה תאנסו כמה שיותר") אם טייד היו מתחילים לשווק את הקפסולות הרעילות שלהם כמשהו אכיל ולא מזיק, זו הייתה בעיה בדיוק כמו לשווק משחק אונס כשמשהו סבבה ולא מזיק. אבל כן יש לזה השלכות, ויש סיבה שחלות הגבלות על כל פעילות ומוצר שיש סיכון בחשיפה אליהם. גם סיגריות היום לא משווקים כמשהו מגניב בפרסומת צבועניות וסיסמאות על גבריות, אלא בקופסאות אפורות שרוב השטח שלהם הוא תזכורת כמה זה מסוכן ויש להפעיל שיקול דעת לגבי הסיכון שבוחרים להיחשף אליו. לא מפתיע שאנשים מצפים את הדומה לגבי מוצר (ומשחק הוא מוצר) שמתעסק באונס כמטרה להגיע אליה, וזה לא הופך אותם לחשוכים חסרי השראה. זו דאגה די לגטימית... גם אם זו תכליתו של המשחק, נניח שהמפתחים מייעדים אותו לקהל בוגר ומודע, ואפילו מוסיפים דיסקליימר. אבל בני נוער רוכשים אותו ומסמנים שהם מעל גיל 18 ומבינים שזה לא לעניין לאנוס, ובכל זאת מקבלים את הרושם הלא נכון. האם במקרה כזה האחריות עדיין על המפתחים כאשר נעשה במוצר שימוש לא נכון? |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
13 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
13 באפר׳ 2025
Master Bruce{©} • 13 באפר׳ 2025
|
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
13 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
13 באפר׳ 2025
Kitty frank • 13 באפר׳ 2025
אני חושבת לוטוס שסוג המוסר שאת מדברת עליו הוא מוסר חוקתי, שמחייב קביעת קו אדום ברור. אבל יש מוסר אחר, קהילתי יותר אם תרצי, או תרבותי שמסוגל להכיל יותר סתירות ואיזורים אפורים. לא כלכך מעניינת אותי השאלה האם האחריות נופלת על המפתחים או לא, שאת זה יקבעו הבירוקרטים של המדינה.
כן ממש מעניין בעיני לנסות להבין את הקשרים בין פנטזיה ומציאות. בנקודה הזו, טיעונים משני הצדדים מאוד שכנעו אותי, אבל אני חושבת שאני נוטה לצד שמפריד בין השניים. פה באלי להגיד לקייל, שאני ממש מבינה את הרצון שלך לעשות איזו סטריליזציה של הפנטזיה, שהיא גם תהייה נקייה ככל האפשר כדי שהמציאות לא תתלכלך גם. אבל מהניסיון שלי, המעשה הזה לרוב משאיר גם את הפנטזיה וגם את המציאות פי אלף יותר דוחים. זו בדיוק הטענה החזקה גד שמרנות מינית, לא שהיא לא כיפית(גם), אלא שבסוף נאנסים ככה יותר אנשים. אני שומעת שאת אומרת שלפנטז על אונס זה לא בסדר, אבל כמו שזאלו אמר, אני מפנטז, עכשיו מה? פשוט לא? זה לא עובד ככה. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
13 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
13 באפר׳ 2025
Hominis • 13 באפר׳ 2025
זה לא עניין מוסרי בעיני. זה עניין של לנרמל פשע. כמו שילדים יורים בחברים שלהם בבית הספר בארה״ב אחרי ששיחקו שעות במשחקי מחשב שנירמלו להם רצח, דם והרג המוני.
לא הייתי רוצה שילדי יגעו בזה, ואני לא יכול לדמיין מי כן. מה שמוביל אותי למסקנה שמדובר שמשהו שאמור להיות מחריד מספיק כדי לייצר באאז - ולעשות כסף. ולעזאזל החברה האנושית. סליחה על הטון, אבל אני חושב שמצות עושות אותי עצבני 😁 |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
13 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
13 באפר׳ 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 13 באפר׳ 2025
Hominis כתב/ה: זה לא עניין מוסרי בעיני. זה עניין של לנרמל פשע. כמו שילדים יורים בחברים שלהם בבית הספר בארה״ב אחרי ששיחקו שעות במשחקי מחשב שנירמלו להם רצח, דם והרג המוני.
לא הייתי רוצה שילדי יגעו בזה, ואני לא יכול לדמיין מי כן. מה שמוביל אותי למסקנה שמדובר שמשהו שאמור להיות מחריד מספיק כדי לייצר באאז - ולעשות כסף. ולעזאזל החברה האנושית. סליחה על הטון, אבל אני חושב שמצות עושות אותי עצבני 😁 צודק. אולי גם כדאי שלא יעשו סדרות טלוויזיה על בגידות או יכניסו את זה למשחקי מחשב, כדי שחלילה לא ינרמלו את זה 🙄 |
|
|