|
|
לפני 8 חודשים •
15 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
15 במאי 2025
devil's baby(נשלטת) • 15 במאי 2025
יש משהו מחרמן בזה שאחרי שהוא יסיים להשתמש בי הוא יזרוק עלי כמה שטרות וילך
זו בערך הסיטואציה שמדליקה אותי בראש אבל זהו חחחח לא כמשהו קבוע יותר אם היו מפתיעים אותי עם הגישה הזאת מאשר שהייתי "מבקשת כסף" מראש זהו זה השנקל שלי |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
15 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
15 במאי 2025
Kitty frank • 15 במאי 2025
זה פשוט פנטזיה מסוכנת בעיני. כסף הוא הכוח ששולט בכל תחומי החיים שלנו. בצורה מאוד ממשית, וחדה וכואבת. לפי דעתי, ככל שהמשבר הכלכלי שאנחנו נכנסים אליו כחברה יעמיק, ככה ''לפנטז על כסף'' כפשט, יהפוך בעיני ל''לפנטז על כסף'' בקטע מיני. אפילו ביני ובין החברות הוניליות שלי, כמה שכיחות הפכו להיות שיחות ה''בא לי שוגר דאדי''. לרוב זה לא רצון אמיתי לחיות את חיי הבימבו הנשלטת, פשוט פחד כלכלי-קיומי שמתממש במחשבות על מין ורומנטיקה.
עם זאת, זכות כולנו בעיני לשחק עם פנטזיות מסוכנות, בראש שלנו או מחוצה לו. רק כדאי לא להשאיר אחרינו אדמה חרוכה, כי אנשים זה דבר עדין ולא חסר כאוס בעולם שלנו. אז אולי עדיף לשחק עם כסף במיטה רק כשיש לכל הצדדים וזה לא לוחץ על נקודות רגישות, או כל מני ניואנסים שאנשים טובים שזה מחרמן אותם יודעיםפ להגיד. א |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
15 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
15 במאי 2025
Glitch • 15 במאי 2025
חייבת לומר שיש כאן תגובות ממש חמודות, מגוונות, מעוררות מחשבה.
תודה לכל מי שמוכן היה להתעסק קצת בלכלוך הזה, ואשמח לשמוע עוד. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
15 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
15 במאי 2025
Glitch • 15 במאי 2025
BrutallDom כתב/ה: ArchAngel כתב/ה: אני מנסה להסביר שכשתשלום הוא הקינק עצמו מדובר במשחק ולא בשירות מין כפי שמקובל בפמדום.
ולמשחק מיני, סשן או איך שלא תגדירי את זה- שולטים לא בדיוק מתנגדים. אני לא חושבת שיש משהו לא גברי בלהתייחס לנשלטת כזונה בטח כשאתה לא באמת היית צריך לשלם לה על זה ברצינות, והיא רצתה בך מתוך המשיכה הזו. אז זהו. נדמה לי שהיא לא מתכוונת למשחק. אלא לדבר עצמו. כן כן. ככה אני מבין אותה. לא בכאילו, לא משחק, לא ליד. אלא להזנות. לסרסר. באמת. אני חוזר על זה. לא מדובר במשחק. מדובר בדבר האמיתי. בלהזנות באמת. בלסרסר באמת. ככה אני קורא אותה. כנראה משהו ברוח הדברים האלו,,, את שומעת מאמי, לכי להתקלח זריז, אמרתי לעידו שאנחנו קצת קצרים בכסף החודש, אז תמורת אלף שח הוא יכול לזיין אותך. תתקלחי. כמעט שכחתי, אמרתי שתמורת חמש מאות שח נוספים הוא יכול גם בתחת. הוא אמר שיחליט תוך כדי. תהיי מוכנה. אל תעשי לי פאדיחות. או אולי ברוח הדברים האלו? תכף כמה חברים באים, את יודעת, יובל ונעם ותומר דרור וחברה שלו, את מכירה את כולם. אבל אל תדאגי לא צריך כלום, יובל יביא כמה מגשי פיצות ושתיה, הוא קצת התבכיין על זה, את יודעת איך הוא, קשה עם כסף, אז אמרתי לו שיפנק אותנו בפיצות שוות ושתיה שווה, ואני אפנק אותו בזה שאת תמצצי לו כל עוד אני אוכל את הפיצות. רק אחרי זה נזכרתי שספרתי לו פעם או פעמיים, או מאה, כמה את אוהבת לבלוע. נדמה לי שזה יותר מדבר את הפנטזיה שלה, כמו שאני מבין אותה, ונדמה לי שהיא לא רואה מניעה מלהוציא את הפנטזיה לפועל, שוב, ככה אני קורא אותה. תודה. כן, אתה מתקרב... ועדיין, שים לב שגם כאן יש אותו קונפליקט שאני מדברת עליו. בתרחיש שלך השולט הוא לא הלקוח. בתרחיש שלי הוא כן. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
15 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
15 במאי 2025
ArchAngel(שולטת) • 15 במאי 2025
כשאני חושבת על זה, גם אני התשעשעתי במחשבה "לקנות" מין כאקט של פטיש, ולנהל סשן עם כל המילים המשפילות ששמות דגש על זה שעכשיו "קניתי אותו", שהוא "חייב לי", "שזה מה שהוא שווה" כי כמובן שזה יערב סכום זעום.
בטח כשמהבחינה שלי יש היבט מגדרי שסותר את הנרטיב "המקובל", כשמבחינה חברתית המחשבה על זנות באה בסתירה לגבריות, שלא נאמר שמצופה מהגבר להיות בצד המשלם כשהוא מביע עניין רומנטי גם מהסוג "הלגטימי". עבורי זה הופך את היוצרות וכיפי, אבל גם מעורר במקביל את התחושה שכנית "לכלוך", הטאבו הזה שמגרד את המצפון. לכן עבורי להכניס את זה לקונטקסט של משחקיות מיישב את הקונפליקט, מרגיש לי לגטימי כשאני יודעת שהצד השני מסופק מהחוויה לא פחות ממני, ולא באמת שם בשביל הכסף. מתנצלת אם זה הרגיש שאני מבטלת מישהו מכם. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
15 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
15 במאי 2025
BrutallDom • 15 במאי 2025
Glitch כתב/ה: BrutallDom כתב/ה: ArchAngel כתב/ה: אני מנסה להסביר שכשתשלום הוא הקינק עצמו מדובר במשחק ולא בשירות מין כפי שמקובל בפמדום.
ולמשחק מיני, סשן או איך שלא תגדירי את זה- שולטים לא בדיוק מתנגדים. אני לא חושבת שיש משהו לא גברי בלהתייחס לנשלטת כזונה בטח כשאתה לא באמת היית צריך לשלם לה על זה ברצינות, והיא רצתה בך מתוך המשיכה הזו. אז זהו. נדמה לי שהיא לא מתכוונת למשחק. אלא לדבר עצמו. כן כן. ככה אני מבין אותה. לא בכאילו, לא משחק, לא ליד. אלא להזנות. לסרסר. באמת. אני חוזר על זה. לא מדובר במשחק. מדובר בדבר האמיתי. בלהזנות באמת. בלסרסר באמת. ככה אני קורא אותה. כנראה משהו ברוח הדברים האלו,,, את שומעת מאמי, לכי להתקלח זריז, אמרתי לעידו שאנחנו קצת קצרים בכסף החודש, אז תמורת אלף שח הוא יכול לזיין אותך. תתקלחי. כמעט שכחתי, אמרתי שתמורת חמש מאות שח נוספים הוא יכול גם בתחת. הוא אמר שיחליט תוך כדי. תהיי מוכנה. אל תעשי לי פאדיחות. או אולי ברוח הדברים האלו? תכף כמה חברים באים, את יודעת, יובל ונעם ותומר דרור וחברה שלו, את מכירה את כולם. אבל אל תדאגי לא צריך כלום, יובל יביא כמה מגשי פיצות ושתיה, הוא קצת התבכיין על זה, את יודעת איך הוא, קשה עם כסף, אז אמרתי לו שיפנק אותנו בפיצות שוות ושתיה שווה, ואני אפנק אותו בזה שאת תמצצי לו כל עוד אני אוכל את הפיצות. רק אחרי זה נזכרתי שספרתי לו פעם או פעמיים, או מאה, כמה את אוהבת לבלוע. נדמה לי שזה יותר מדבר את הפנטזיה שלה, כמו שאני מבין אותה, ונדמה לי שהיא לא רואה מניעה מלהוציא את הפנטזיה לפועל, שוב, ככה אני קורא אותה. תודה. כן, אתה מתקרב... ועדיין, שים לב שגם כאן יש אותו קונפליקט שאני מדברת עליו. בתרחיש שלך השולט הוא לא הלקוח. בתרחיש שלי הוא כן. זה הכי רחוק שאני מגיע, תחנה אחרונה, תחנה סופית. התרחיש שלך בלתי אפשרי ועם סתירה מובנית והרסנית ליחסי השולט נשלטת. ההוכחה שמשהו לא שלי, היא שאני צריך לשלם על המשהו הזה. אם המשהו הזה שלי, לא משנה מה זה, אני לא צריך לשלם עליו. ככה שברגע שאני משלם על שימוש בנשלטת שלי, כל שימוש, לא משנה איך איפה במה למה ומתי, זו ההוכחה שהנשלטת הזו לא שלי. והפוך, ההוכחה לכך שהנשלטת הזו שלי, היא שאני לא משלם בשום דרך וצורה על השימוש בה. כל שימוש בה. לכן עצם המחשבה, שאני אצטרך לשלם, ולא משנה במה ואיך, על איזה שהוא שימוש בנשלטת שלי, מקומות ומרגיזה. אני לא רואה את עצמי לוקח חלק במשהו כל כך מקומם ומרגיז. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
15 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
15 במאי 2025
Glitch • 15 במאי 2025
BrutallDom כתב/ה: Glitch כתב/ה: BrutallDom כתב/ה: ArchAngel כתב/ה: אני מנסה להסביר שכשתשלום הוא הקינק עצמו מדובר במשחק ולא בשירות מין כפי שמקובל בפמדום.
ולמשחק מיני, סשן או איך שלא תגדירי את זה- שולטים לא בדיוק מתנגדים. אני לא חושבת שיש משהו לא גברי בלהתייחס לנשלטת כזונה בטח כשאתה לא באמת היית צריך לשלם לה על זה ברצינות, והיא רצתה בך מתוך המשיכה הזו. אז זהו. נדמה לי שהיא לא מתכוונת למשחק. אלא לדבר עצמו. כן כן. ככה אני מבין אותה. לא בכאילו, לא משחק, לא ליד. אלא להזנות. לסרסר. באמת. אני חוזר על זה. לא מדובר במשחק. מדובר בדבר האמיתי. בלהזנות באמת. בלסרסר באמת. ככה אני קורא אותה. כנראה משהו ברוח הדברים האלו,,, את שומעת מאמי, לכי להתקלח זריז, אמרתי לעידו שאנחנו קצת קצרים בכסף החודש, אז תמורת אלף שח הוא יכול לזיין אותך. תתקלחי. כמעט שכחתי, אמרתי שתמורת חמש מאות שח נוספים הוא יכול גם בתחת. הוא אמר שיחליט תוך כדי. תהיי מוכנה. אל תעשי לי פאדיחות. או אולי ברוח הדברים האלו? תכף כמה חברים באים, את יודעת, יובל ונעם ותומר דרור וחברה שלו, את מכירה את כולם. אבל אל תדאגי לא צריך כלום, יובל יביא כמה מגשי פיצות ושתיה, הוא קצת התבכיין על זה, את יודעת איך הוא, קשה עם כסף, אז אמרתי לו שיפנק אותנו בפיצות שוות ושתיה שווה, ואני אפנק אותו בזה שאת תמצצי לו כל עוד אני אוכל את הפיצות. רק אחרי זה נזכרתי שספרתי לו פעם או פעמיים, או מאה, כמה את אוהבת לבלוע. נדמה לי שזה יותר מדבר את הפנטזיה שלה, כמו שאני מבין אותה, ונדמה לי שהיא לא רואה מניעה מלהוציא את הפנטזיה לפועל, שוב, ככה אני קורא אותה. תודה. כן, אתה מתקרב... ועדיין, שים לב שגם כאן יש אותו קונפליקט שאני מדברת עליו. בתרחיש שלך השולט הוא לא הלקוח. בתרחיש שלי הוא כן. זה הכי רחוק שאני מגיע, תחנה אחרונה, תחנה סופית. התרחיש שלך בלתי אפשרי ועם סתירה מובנית והרסנית ליחסי השולט נשלטת. ההוכחה שמשהו לא שלי, היא שאני צריך לשלם על המשהו הזה. אם המשהו הזה שלי, לא משנה מה זה, אני לא צריך לשלם עליו. ככה שברגע שאני משלם על שימוש בנשלטת שלי, כל שימוש, לא משנה איך איפה במה למה ומתי, זו ההוכחה שהנשלטת הזו לא שלי. והפוך, ההוכחה לכך שהנשלטת הזו שלי, היא שאני לא משלם בשום דרך וצורה על השימוש בה. כל שימוש בה. לכן עצם המחשבה, שאני אצטרך לשלם, ולא משנה במה ואיך, על איזה שהוא שימוש בנשלטת שלי, מקומות ומרגיזה. אני לא רואה את עצמי לוקח חלק במשהו כל כך מקומם ומרגיז. בסדר בסדר, לא צריך להתעצבן. YKINMK |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
15 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
15 במאי 2025
BrutallDom • 15 במאי 2025
Glitch כתב/ה: BrutallDom כתב/ה: Glitch כתב/ה: BrutallDom כתב/ה: ArchAngel כתב/ה: אני מנסה להסביר שכשתשלום הוא הקינק עצמו מדובר במשחק ולא בשירות מין כפי שמקובל בפמדום.
ולמשחק מיני, סשן או איך שלא תגדירי את זה- שולטים לא בדיוק מתנגדים. אני לא חושבת שיש משהו לא גברי בלהתייחס לנשלטת כזונה בטח כשאתה לא באמת היית צריך לשלם לה על זה ברצינות, והיא רצתה בך מתוך המשיכה הזו. אז זהו. נדמה לי שהיא לא מתכוונת למשחק. אלא לדבר עצמו. כן כן. ככה אני מבין אותה. לא בכאילו, לא משחק, לא ליד. אלא להזנות. לסרסר. באמת. אני חוזר על זה. לא מדובר במשחק. מדובר בדבר האמיתי. בלהזנות באמת. בלסרסר באמת. ככה אני קורא אותה. נדמה לי שזה יותר מדבר את הפנטזיה שלה, כמו שאני מבין אותה, ונדמה לי שהיא לא רואה מניעה מלהוציא את הפנטזיה לפועל, שוב, ככה אני קורא אותה. תודה. כן, אתה מתקרב... ועדיין, שים לב שגם כאן יש אותו קונפליקט שאני מדברת עליו. בתרחיש שלך השולט הוא לא הלקוח. בתרחיש שלי הוא כן. זה הכי רחוק שאני מגיע, תחנה אחרונה, תחנה סופית. התרחיש שלך בלתי אפשרי ועם סתירה מובנית והרסנית ליחסי השולט נשלטת. ההוכחה שמשהו לא שלי, היא שאני צריך לשלם על המשהו הזה. אם המשהו הזה שלי, לא משנה מה זה, אני לא צריך לשלם עליו. ככה שברגע שאני משלם על שימוש בנשלטת שלי, כל שימוש, לא משנה איך איפה במה למה ומתי, זו ההוכחה שהנשלטת הזו לא שלי. והפוך, ההוכחה לכך שהנשלטת הזו שלי, היא שאני לא משלם בשום דרך וצורה על השימוש בה. כל שימוש בה. לכן עצם המחשבה, שאני אצטרך לשלם, ולא משנה במה ואיך, על איזה שהוא שימוש בנשלטת שלי, מקומות ומרגיזה. אני לא רואה את עצמי לוקח חלק במשהו כל כך מקומם ומרגיז. בסדר בסדר, לא צריך להתעצבן. YKINMK חלילה. אין באמור אפילו לא גרם אחד של עצבים. האם קוהרנטיות חדות ודיוק נתפסים כעצבים? ואין לי בעיה עם הקינק שלך, שלה, שלהם, או של מישהו. לגמרי אין. |
|
|
| barnacle(שולט) |
לפני 8 חודשים •
15 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
15 במאי 2025
barnacle(שולט) • 15 במאי 2025
BrutallDom כתב/ה: ... התרחיש שלך בלתי אפשרי ועם סתירה מובנית והרסנית ליחסי השולט נשלטת. ההוכחה שמשהו לא שלי, היא שאני צריך לשלם על המשהו הזה. אם המשהו הזה שלי, לא משנה מה זה, אני לא צריך לשלם עליו. ככה שברגע שאני משלם על שימוש בנשלטת שלי, כל שימוש, לא משנה איך איפה במה למה ומתי, זו ההוכחה שהנשלטת הזו לא שלי. והפוך, ההוכחה לכך שהנשלטת הזו שלי, היא שאני לא משלם בשום דרך וצורה על השימוש בה. כל שימוש בה. לכן עצם המחשבה, שאני אצטרך לשלם, ולא משנה במה ואיך, על איזה שהוא שימוש בנשלטת שלי, מקומות ומרגיזה. אני לא רואה את עצמי לוקח חלק במשהו כל כך מקומם ומרגיז. האומנם בחברה קפיטליסטית מודרנית שבה הכסף הוא המלך, יש משהו שהוא יותר 'בעלות' ממשהו שקנית בכספך? אתה מתקומם ומתרגז כי אתה מביט מתוך פרספקטיבה שמבינה בעלות בדס"מית בדרך אחת, מסויימת, לא כלכלית. בדס"מ יכול להכיל כל מיני תפישות בעלות. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
15 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
15 במאי 2025
שוסי • 15 במאי 2025
Glitch כתב/ה: BrutallDom כתב/ה: Glitch כתב/ה: BrutallDom כתב/ה: ArchAngel כתב/ה: אני מנסה להסביר שכשתשלום הוא הקינק עצמו מדובר במשחק ולא בשירות מין כפי שמקובל בפמדום.
ולמשחק מיני, סשן או איך שלא תגדירי את זה- שולטים לא בדיוק מתנגדים. אני לא חושבת שיש משהו לא גברי בלהתייחס לנשלטת כזונה בטח כשאתה לא באמת היית צריך לשלם לה על זה ברצינות, והיא רצתה בך מתוך המשיכה הזו. אז זהו. נדמה לי שהיא לא מתכוונת למשחק. אלא לדבר עצמו. כן כן. ככה אני מבין אותה. לא בכאילו, לא משחק, לא ליד. אלא להזנות. לסרסר. באמת. אני חוזר על זה. לא מדובר במשחק. מדובר בדבר האמיתי. בלהזנות באמת. בלסרסר באמת. ככה אני קורא אותה. כנראה משהו ברוח הדברים האלו,,, את שומעת מאמי, לכי להתקלח זריז, אמרתי לעידו שאנחנו קצת קצרים בכסף החודש, אז תמורת אלף שח הוא יכול לזיין אותך. תתקלחי. כמעט שכחתי, אמרתי שתמורת חמש מאות שח נוספים הוא יכול גם בתחת. הוא אמר שיחליט תוך כדי. תהיי מוכנה. אל תעשי לי פאדיחות. או אולי ברוח הדברים האלו? תכף כמה חברים באים, את יודעת, יובל ונעם ותומר דרור וחברה שלו, את מכירה את כולם. אבל אל תדאגי לא צריך כלום, יובל יביא כמה מגשי פיצות ושתיה, הוא קצת התבכיין על זה, את יודעת איך הוא, קשה עם כסף, אז אמרתי לו שיפנק אותנו בפיצות שוות ושתיה שווה, ואני אפנק אותו בזה שאת תמצצי לו כל עוד אני אוכל את הפיצות. רק אחרי זה נזכרתי שספרתי לו פעם או פעמיים, או מאה, כמה את אוהבת לבלוע. נדמה לי שזה יותר מדבר את הפנטזיה שלה, כמו שאני מבין אותה, ונדמה לי שהיא לא רואה מניעה מלהוציא את הפנטזיה לפועל, שוב, ככה אני קורא אותה. תודה. כן, אתה מתקרב... ועדיין, שים לב שגם כאן יש אותו קונפליקט שאני מדברת עליו. בתרחיש שלך השולט הוא לא הלקוח. בתרחיש שלי הוא כן. זה הכי רחוק שאני מגיע, תחנה אחרונה, תחנה סופית. התרחיש שלך בלתי אפשרי ועם סתירה מובנית והרסנית ליחסי השולט נשלטת. ההוכחה שמשהו לא שלי, היא שאני צריך לשלם על המשהו הזה. אם המשהו הזה שלי, לא משנה מה זה, אני לא צריך לשלם עליו. ככה שברגע שאני משלם על שימוש בנשלטת שלי, כל שימוש, לא משנה איך איפה במה למה ומתי, זו ההוכחה שהנשלטת הזו לא שלי. והפוך, ההוכחה לכך שהנשלטת הזו שלי, היא שאני לא משלם בשום דרך וצורה על השימוש בה. כל שימוש בה. לכן עצם המחשבה, שאני אצטרך לשלם, ולא משנה במה ואיך, על איזה שהוא שימוש בנשלטת שלי, מקומות ומרגיזה. אני לא רואה את עצמי לוקח חלק במשהו כל כך מקומם ומרגיז. בסדר בסדר, לא צריך להתעצבן. YKINMK נראה לי הוא סתם קמצן. |
|
|