|
|
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
jerryM • 13 באוג׳ 2025
► נשים כאן שוות לתחת כתב/ה: ההודעה ההיא לשפת הנשים,
ההודעה ההיא כדי שאתה תבין. יש לי תחושה שהכינוי שלך מלווה את איך שאתה מרגיש בכל מקום בעולם. אולי אתה פשוט שונא נשים? |
|
|
| נשים כאן שוות לתחת |
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
נשים כאן שוות לתחת • 13 באוג׳ 2025
מת על נשים, מעריץ את המין הנשי, הן מצחיקות אפילו כשהן עצבניות, הן יפות, כיף איתן אפילו כשהן מדברות שטויות והן חזקות מנטאלית שאתה לא יכול להתמודד עם זה ואני אישית לא יכול בלי אישה שאני רוצה קרוב אלי, אני אעשה הכל בשבילה.
אבל ואבל גדול......לא אתייחס לאתר כאן רק, אתייחס לכל הפלאפון עצמו וזה הורס הכל, שיקרי וכלום לא נכון. במציאות הן מושלמות גם בציניות ואני פשוט אוהב אותן באופי ביופי ואיך אפשר שלא?!😇😇 |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
jerryM • 13 באוג׳ 2025
► נשים כאן שוות לתחת כתב/ה: מת על נשים, מעריץ את המין הנשי, הן מצחיקות אפילו כשהן עצבניות, הן יפות, כיף איתן אפילו כשהן מדברות שטויות והן חזקות מנטאלית שאתה לא יכול להתמודד עם זה ואני אישית לא יכול בלי אישה שאני רוצה קרוב אלי, אני אעשה הכל בשבילה.
אבל ואבל גדול......לא אתייחס לאתר כאן רק, אתייחס לכל הפלאפון עצמו וזה הורס הכל, שיקרי וכלום לא נכון. במציאות הן מושלמות גם בציניות ואני פשוט אוהב אותן באופי ביופי ואיך אפשר שלא?!😇😇 לדעתי הכינוי שלך סתם מוריד לתרבות השיח, לקהילה וגם לעצמך . לא הייתי רוצה להיתקל בכינוי גברים שווים לתחת או יהודים שווים קקי ועוד ועוד . הבנתי שאתה מתייחס רק לאופן השימוש במדיה הדיגיטלית ובכל זאת . אם אתה רוצה להמשיך להיות פעיל פה מציע שתחליף כינוי |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 13 באוג׳ 2025
► נשים כאן שוות לתחת כתב/ה: יופי נשים נחמדות ומתוקות, אתן מתבלבלות , ואין לכן מושג מהי כמות ההפסד שלכן לגברים שלא מתבטאים בהודעות נכון, וכניראה ההודעה היא לא הכי נכונה , זה רק מראה כמה אתן בורחות מהמציאות עצמה,
תבינו....ההודעה משנה חצי קלאץ' מה שחשוב זה מצב הרוח שלכן יפיופות..... כמות מעטה של הפרחים פה , סופש טוב. אני באמת רוצה להבין משהו. תתאר למשל שיש לך בת, אחות, אמא. נניח שהן פנויות, מחפשות להכיר גבר. היית אומר להן לתת צ'אנס לגבר שכותב להן "כלבה על ארבע", "המלכה תחרבני עלי", "כמה את לוקחת לשעה?", או שולח תמונת זין כי אולי הן מפספסות אהבת אמת מנסיך מהאגדות? אין שום מצב שבעולם שאתה באמת חושב ככה. אין מצב שהיית נותן לגבר לדבר אליהן ככה אם היית שומע את השיחה הזו. אני לא מדמיינת אותך יושב עם הבת שלך, מתסכל לה בעיניים ואומר לה בשיא הרצינות שזה הפסד שלה שהיא אמרה "לא" לגבר שמדבר אליה ככה. שזה סוג הגברים שאתה מתפלל שיהיו בני הזוג שלה, או שאתה בכלל תצליח להישאר רגוע אם תדע שנתנה לו הזדמנות ויצאה איתו עכשיו לדייט. גם הגברים האלו חושבים שאנחנו שוות לתחת ולכן לא שווה לקרוא פרופיל 2 דקות או אפילו לפתוח את השיחה בנימוס מינימאלי בלי התנפלות עם דרישות מיניות. אתה לא סותר פה כלום, רק מחדד את הנקודה שאנחנו מדברות עליה- שזה זלזול מכוון ולא עניין של חוסר ידע ותמימות. אז לא, אנחנו לא מפסידות כלום. אולי רק מפסידות פגיעה מינית ע"י גברים שלא מסוגלים לשלוט בעצמם עוד בשלב הוירטואל, ובמציאות לא באמת יתנהגו אחרת. כמובן שהסוג שלך גם מאשים נשים אחר כך "למה צפית?", "למה לא אמרת לא?" כשהתרחיש הצפוי הזה קורה, ומי שלא רוצה לכבד אותך מהמשפט הראשון לא מכבד אותך כשאתם אחד על אחד בחדר סגור. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך רביעי אוג' 13, 2025 2:51 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
| נשים כאן שוות לתחת |
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לא חושב שאשאר פעיל כאן, אוהב את עולם השליטה, אוהב את העולם הפתוח,
שיח בין גבר לאישה בדרך הזאת , אנחנו לא מוערכים , לפחות אני. לא אדבר על גברים אחרים כי יש כאלה שיותר נוח להם כאן. כניראה שלי האתר כאן לא מתאים, ויש כאלה שכן , והכינוי הוחלף בעבר. סה"כ? אני אוהב את כולם ❤️❤️🔥❤️ |
|
|
| נשים כאן שוות לתחת |
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
► ArchAngel כתב/ה: ► נשים כאן שוות לתחת כתב/ה: יופי נשים נחמדות ומתוקות, אתן מתבלבלות , ואין לכן מושג מהי כמות ההפסד שלכן לגברים שלא מתבטאים בהודעות נכון, וכניראה ההודעה היא לא הכי נכונה , זה רק מראה כמה אתן בורחות מהמציאות עצמה,
תבינו....ההודעה משנה חצי קלאץ' מה שחשוב זה מצב הרוח שלכן יפיופות..... כמות מעטה של הפרחים פה , סופש טוב. אני באמת רוצה להבין משהו. תתאר למשל שיש לך בת, אחות, אמא. נניח שהן פנויות, מחפשות להכיר גבר. היית אומר להן לתת צ'אנס לגבר שכותב להן "כלבה על ארבע", "המלכה תחרבני עלי", "כמה את לוקחת לשעה?", או שולח תמונת זין כי אולי הן מפספסות אהבת אמת מנסיך מהאגדות? אין שום מצב שבעולם שאתה באמת חושב ככה. אין מצב שהיית נותן לגבר לדבר אליהן ככה אם היית שומע את השיחה הזו. אני לא מדמיינת אותך יושב עם הבת שלך, מתסכל לה בעיניים ואומר לה בשיא הרצינות שזה הפסד שלה שהיא אמרה "לא" לגבר שמדבר אליה ככה. שזה סוג הגברים שאתה מתפלל שיהיו בני הזוג שלה, או שאתה בכלל תצליח להישאר רגוע אם תדע שנתנה לו הזדמנות ויצאה איתו עכשיו לדייט. גם הגברים האלו חושבים שאנחנו שוות לתחת ולכן לא שווה לקרוא פרופיל 2 דקות או אפילו לפתוח את השיחה בנימוס מינימאלי בלי התנפלות עם דרישות מיניות. אתה לא סותר פה כלום, רק מחדד את הנקודה שאנחנו מדברות עליה- שזה זלזול מכוון ולא עניין של חוסר ידע ותמימות. אז לא, אנחנו לא מפסידות כלום. אולי רק מפסידות פגיעה מינית ע"י גברים שלא מסוגלים לשלוט בעצמם עוד בשלב הוירטואל, ובמציאות לא באמת יתנהגו אחרת. כמובן שהסוג שלך גם מאשים נשים אחר כך "למה צפית?", "למה לא אמרת לא?" כשהתרחיש הצפוי הזה קורה, ומי שלא רוצה לכבד אותך מההתחלה לא מכבד אותך כשאתם אחד על אחד בחדר סגור. מה שאני אומר זה שאתן מפסידות אחרי זה מבחינת מצב רוח שכבר כל הודעה צריכה להיות מיוחדת כלשהי וכבר לא אמיתית בגלל אותם האנשים שחושבים שאתן אוהבות ביוב, ואז אנחנו אולי לא אני , אחרים שכן כי יש אחלה גברים שבעולם גם מפסידים את היחס שמגיע להם כי אתן כבר לא יודעות איך לזהות נכון ומה הדיבור הנכון ואתן כבר מבולבלות, בסדר גם אתן במקום כלשהו מסכנות ובגלל כל זה, אני אשאר במציאות שלי , ואמשיך להתבטא איך שנכון לי ואהנה מהדרך, כאן זה לא בשבילי, לא ארגיש לא מוערך. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 13 באוג׳ 2025
אתה פשוט מדגים את מה שאנחנו אומרות כאן- שגברים מהסוג שכותבת הפוסט כתבה עבורם מדריך פשוט לא טורחים לקרוא מילה ממה שאנחנו כותבות, מרוב זלזול וריכוז עצמי.
אתה מזלזל, מרוכז בעצמך, חשוב לך לצאת צודק ולקבוע שהנשים פה שוות לתחת ואתה הטוב מכולם, אבל לא קראת מילה אחת ממה שכתבנו. אין פה אפילו תגובה אחת שדיברה על צפייה לתגובה מיוחדת ומושקעת אלא שלא יטרידו אותנו מינית. יותר מזה- אישה שנמצאת כאן לפחות חודש ונחשפת למה שאנחנו נחשפות אליו באינבוקס, מאבדת את התקווה להודעה מיוחדת כלשהי. הגענו למצב עצוב שבו "הודעה מיוחדת" היא כשמישהו עושה את המינימום הבסיסי של לקרוא לנו את הפרופיל או אפילו את הסוגריים בכינוי ולא קורא למישהי "המלכה" כשהיא בכלל נשלטת. זה רף הציפיות שלנו, ואפילו בזה הרבה לא עומדים. ולא כי הם לא יודעים אלא כי לא רוצים, כי עבורם נשים שוות לתחת ואשמות בכל וחייבות להם משהו, והם הקורבן הנצחי כשמציבים להם גבול, לכבד אותנו זה עוול נגדם מבחינתם. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
Vampiress V(אג׳נדר שולטת) • 13 באוג׳ 2025
"when all you know is privilege, equality feels like oppression"
or something like that. They can cry me a river 😂 |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 13 באוג׳ 2025
► נשים כאן שוות לתחת כתב/ה: תחשוב על זה שוב כשהן רוצות שתבוא אמיתי,
שב עם עצמך ותחשוב מתי עבד לך להיות אמיתי עם אישה ולא אחרי שנה שאתה איתה? שלא נדבר שגם שנה זה לא מספיק? למה שאהיה מישהו שאני לא? אני צריך להתאים הודעה כלשהי ואז להיפגש איתה במציאות כשאני מותאם אליה? איפה ראית שזה תקין? הן צודקות שלא צריך לשלוח הודעות זולות, חרמניות והן גם צודקות שהן עדיין לא המלכות שלך ולא השולטות שלך והן גם צודקות שלא צריך להשים תמונות בעירום בהודעה פרטית או באתר אבל ביום שתתוכח איתן על הנושא הן גם צודקות על המעשה שבגללו שולחים להן הודעות חרמניות! אבל עדיין מסכים איתן שצריך הודעה מכבדת , בכל מקרה לבוא מי שאתה עם הדעה שלך , כמה שתהיה אמיתי יותר ככה היא הפסידה יותר, זה אתר שייך לנשים וכאן גברים לא מוערכים. תקשיב, עם כמות הפעמים שעברת את הגבול בהודעות אתי וכמות ההטרדות שחוויתי אתך, כנראה שיש סיבה שנשים אומרות "לא" |
|
|
| גאה להיות מושפל |
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
13 באוג׳ 2025
גאה להיות מושפל • 13 באוג׳ 2025
ברור לגמרי שכל מי שולח הודעה שבה הוא מפרט את כל לאמנות ההודעה הראשונה, או חושב שאישה תיעטר להצעה אנונימית משונה, וכל מי שכותב הודעות חסרות רגישות העתק הדבק, וכו', אין טעם לבזבז עליו זמן, לחסום. אבל בעיני יש פה משהו רחב יותר, כי אני יודע לפחות על עצמי שאני בחיים לא אשלח לשולטת הודעת העתק הדבק ובטח ובטח שלא הודעות חרמניות שמפרטת על הפנטזיות שלי,וגם לא חשבתי אף פעם לפנות למישהו בתור מלכתי אלא פשוט לכתוב לה הודעה רגישה והגיניונית ולהתחשב במה שכתוב בפרופיל, ובשביל לעשות ת זה צריך י חינוך בסיסי ואינטליגנציה ריגשית מינימלית. אז בהנחה שאני לא הבנאדם היחיד בכלוב שהוא כזה, ואני קורא פרופילים ובלוגים, לא כי זה מה שצריך לעשות, פשוט כי זה הבחירה הטבעית שלי, להכיר את השולטת, אבל למרות כל זה, גם אני מהסס לשלוח הודעה כשאני קורא פרופיל של שולטת עם הנחיות אגרסיבית ומרחיקות, כי קשה לי להאמין שההגדרות האלה הם למאונני המקלדת למינהם ( ואני לא מדבר על גבולות או פטישים ורצונות, אני מדבר על ניסוח הודעה) כי הם לא יקראו את זה, ואליהם פשוט צריך להתייחס כמו ספאם ולחסום, זה אומר שההגדרות האלה כן מופנות לבנאדם עם השכל הבסיסי, וגם ההגדרות האלה מרתיעות ומעורפלות "אני השמש הכוכבים והירח ואני צריכה מישהו בעל מזלות ואם אתה לא מבין מה זה אומר אל תפנה אליי אפילו" כל מיני דברים כאלה, אם כתבת מה נשמע במקום מה שלומך, כל אלה הופכים אותך לאישיות לא ראויה בעיני הגדרות הפרופיל של השולטת, ואני אומר את זה כשאת כל הנחיות ההודעות פה אני לוקח כמובן מאליו
|
|
|